HCL.HR

Splinter Cell Blacklist trailer i Michael Ironside

Igor Belan 05.06.2012.   •   6 komentara


Nakon prvog gameplaya, donosimo vam još dva Splinter Cell Blacklist videa – trailer s Ubisoftove konferencije i video u kojem Michael Ironside komentira novu igru.

Jučerašnja Microsoftova E3 konferencija servirala nam je između ostalog i prvu gameplay demonstraciju igre Splinter Cell Blacklist. Ukoliko vas zanima gameplay, svakako provjerite ovu vijest gdje imamo par prvih informacija o igri, video i nekoliko screenshota. Većina gamera je zadovoljna gameplay demonstracijom igre, no jedan detalj koji upada u uho percipira se kao negativan u gamerskim masama.

Naime, prepoznatljivi glas Sam Fishera, glumac Michael Ironside, neće se ovaj put pojaviti u igri. Zamijeniti će ga znatno mlađi kolega Eric Johnson, a razlog za promjenu je brži tempo igre koji zahtjeva mnogo fizičke aktivnosti pri snimanju pokreta likova. Iako bi mogli snimiti pokrete i glas odvojeno, radi uvjerljivosti nekih scena potrebno je da lik koji posuđuje pokrete posuđuje i sam glas u isto vrijeme.

Ubisoft je, vjerojatno svjestan kakvu bi reakciju gameri mogli imati na ovo, izdao poseban video gdje Michael Ironside objašnjava ovu odluku i hvali novog kolegu.

Drugi Blacklist video koji vrijedi provjeriti proizašao je iz Ubisoftove E3 konferencije prije nekoliko sati, a riječ je o CGI traileru koji objašnjava nekoliko detalja o priči nove igre.

Komentari (6)

  • PavleC

    05.06.2012 - 09:52

    Nadam se da ce biti vise stealth misija nego u convictionu. Mark & execute je potpuno bzvz i cini igru duplo laksom.Igra je prebrza, trebalo bi da se pazljivo planira svaka akcija, da se proucava kretanje protivnika a ne pridjes jednom sa ledja, ubijes ga i sledeca 3 ubijes kao iz sale.I to radis do kraja igre. Sad ce neko da kaze kako mozes da igras bez toga ali igra je uopste prelaka, protvnici uvek stoje na mestu gde ih je lako ubiti(bar je tako bilo u convictionu), uglavnom nisam optimista, odigracu igru samo zbog Sama Fishera.

    • terminator

      @PavleC, 05.06.2012 - 16:20

      Izašao ti je gameplay na youtube-u,i izgleda ko neka obična third person pucačina.Nije to više ko oni prijašnji splinter cellovi 🙁

    • Adam Jensen

      @PavleC, 06.06.2012 - 12:31

      potpisujem

    • icemaher

      @PavleC, 15.06.2012 - 14:54

      Apsolutno tacno. I ja volim stari splinter cell, bas pre nekih 2 meseca sam igrao prvi Splinter na ps3 i pc, jako dobra taktika ima u igri, ovo novo sto naprave, je samo idi-pucaj, ne svidja mi se takav tip. Trebalo bi malo vise da idu na stealth misija, da sakrivas tela, da ne smes da ubijas nekog u misiji, da moras samo nokautirati i sakriti tela, da izbegavas kamere/lasere/motion senzore, to je pravi splinter cell.

  • goldfinger

    08.06.2012 - 17:18

    Sigurno da nije ko prijašnji,ali ne izgleda loše.

  • Apophis

    07.09.2013 - 13:55

    igra kao takva je dobra, sve je super jedino što me nervira koliko god banalno možda zazvučalo jest nemogućnost dodavanja balaclave ili ti po našem "fantomke" na Sama.
    To jednostavno ne mogu prežaliti i gotovo. Sa time jednostavno bi se dobio full učinak stealtha, igrivosti a i priče makar zvuči kao..samo maska.
    Čovjek bi pomislio da ultimativni tajni operativac koji ima kćer tj. obitelj bi poželio sakriti svoj identitet …ili to samo meni zvuči logično?
    Znam da ćete reći …je ali ionako ga nitko ne stigne vidjeti kad ih sve pobije iz mraka… ali unatoč tome taj detalj bi usavršio ovu igru u potpunosti..a kada su već toliko toga napravili, mislim da ta maska ne bi bila toliki problem..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?