HCL.HR

Splinter Cell: Blacklist vraća multiplayer mod Spies vs. Mercs

Ante Malenica 03.05.2013.   •   3 komentara


Na radost mnogih Splinter Cell zaljubljenika, multiplayer mod koji još egzistira od davnih vremena Pandore Tomorrowa ponovno se vraća s Blacklistom.

Iako je promotivna kampanja nadolazeće Splinter Cell igre krenula u poprilično negativnom tonu (čitaj: prve prezentacije Blacklista previše su podsjećale na omraženi Conviction), kako nam stižu novi traileri, imamo dojam da je Ubisoft od početka imao na umu one dugogodišnje ljubitelje serijala željne pravog izazova.

Nova potvrda toga stiže s još jednim trailerom (naravno, po Ubisoftovom običaju već ih se nekolicina zaredala) koji nam ovoga puta najavljuje povratak popularnog Spies vs. Mercs multiplayera moda. Pogađate, na jednoj strani su bučni i oklopljeni plaćenici, a na drugoj nečujni i nevidljivi špijuni.

Ne moramo previše isticati obilje taktičkih opcija koje nudi ovakav model igre, sve popločeno zadacima čije rješavanje traži timsku suradnju. Špijuni i plaćenici po prvi puta su se sukobili još dok je Sam bio mlad, u doba Pandore Tomorrowa. Mod je s Chaos Theoryjem i Double Agentom lijepo evoluirao (s brojem igrača po timu i pripadnim opcijama), no onda se dogodio Conviction – dosta akcijski usmjerena igra koja je imala neku svoju multiplayer filozofiju, orijentiranu više na kooperativni dio priče.

„If it ain’t broken, don’t fix it“, rekli bi igrači, pa se Ubisoft odlučio pridružiti takvom razmišljanju uz jednu sitnu izmjenu – po prvi puta sukobit će se timovi po četiri igrača. Trailer koji najavljuje stari/novi mod možete pogledati ispod, a za kraj možemo još jednom ponoviti datum izlaska ovog obećavajućeg multiplatformskog naslova – 22. kolovoza, pod uvjetom da francuski izdavač ne bude više odgađao igru.

Komentari (3)

  • Black op

    03.05.2013 - 10:51

    Zasto mercsi igraju u prvom licu?

  • Domco19

    03.05.2013 - 12:38

    savrsenstvo obozavao sam igrat taj mod u double agentu i chaos theoryu,bas je ono mod da pokazes skill,jos bih igrao ali nitko ne igra vise :S

  • kuzmuz

    @dado01, 03.05.2013 - 11:42

    Tako je uvijek bilo, u svakom nastavku. Mercsi imaju jača oružja te im treba bolji način da nišane, a nisu brzi i agilni kao Spies pa im ne treba pogled trećeg lica.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?