HCL.HR

Spremite se za stres i gubljenje razuma, Darkest Dungeon 2 ima datum izlaska

Stjepan Fikter 07.02.2023.   •   1 komentara


Nakon što smo gubili razum u tamnicama early accessa, Darkest Dungeon 2 uskoro nas vodi u potpuno nove avanture jer se igra polagano sprema za izlazak pune verzije.

Nekako sumnjamo da će Darkest Dungeon 2 imati vesela putovanja po vrlo depresivnim lokacijama, ali sada barem znamo kad ćemo se suočavati s patnjom, stresom i neuspjesima u punoj verziji. Nakon nešto manje od dvije godine testiranja, Darkest Dungeon 2 dobio je datum izlaska – 8. 5. kad će uz EGS verziju biti dostupan i na Steam platformi.

Osim što smo doznali datum dolaska pune verzije, svi zainteresirani koji žele probati taktički simulator patnje na poteze, mogu isprobati demo verziju bilo to na Steamu ili EGS platformi. Demo verzija upoznaje nas s četiri početna heroja i jednom cijelom regijom u kojoj ćemo voziti na kočiji te taktizirati tijekom bitaka. Vrijedi i napomenuti kako se napredovanje neće snimati, odnosno kad igra bude dostupna trebat će opet patiti od početka.

Iz nekog razloga, ovu najavu nije popratio i trailer pa stavljamo zadnji koje su developeri objavili na svom YouTube kanalu.

 

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?