HCL.HR

Spremni za nove World of Tanks kupove?

Igor Belan 16.12.2015.   •   0 komentara


Dođite nam uzeti sav WoT Gold u novoj rundi World of Tanks kupova na ESL-u. Kao i uvijek, pozvani su svi igrači iz regije.

Neumorno nastavljamo s našom serijom kupova u World of Tanksu – kao i uvijek, novi Adria Open igra se ovog petka, a Big Guns kup u subotu.

Potrudit ćemo se osigurati live stream za oba natjecanja, no više informacija o tome dobit ćete malo kasnije. Danas je bitno da uvidite da su prijave za oba kupa otvorene i da ste svi pozvani prijaviti se. Naša natjecanja na ESL-u uvijek su otvorena za sve igrače iz regije, a tu su uvijek i prigodne nagrade.

World of Tanks Adria Open kup koji će se odigrati u petak donosi vam nagradni kup od 33 000 Golda koji ćemo podijeliti na prvih 16. najboljih timova, dok ćemo kroz subotnji Big Guns kup podijeliti čak 64 750 istih takvih virtualnih zlatnika.

Do petka i subote još imate vremena za nekoliko treninga sa svojim klanom pa skupite hrabrost i prijavite se na ove kupove putem linkova ispod.

PRIJAVA: World of Tanks 3 na 3 Adria Open #25 PRIJAVA: World of Tanks 7 na 7 Big Guns #23

Čestitamo hrvatskoj ekipi Elite Squad koja je prošlog tjedna pokosila konkurenciji i u Adria Open i u Big Guns kupovima. GG momci!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?