HCL.HR

Srpski igrač ‘satara’ pobijedio u Hearthstone Adriatic #3 turniru!

Igor Belan 23.03.2015.   •   2 komentara


Naš treći Adriatic turnir okupio je više od 60 igrača iz cijele regije oko Blizzardove kartaške igre – pogledajte kako je sve na kraju završilo.

Jučer je održan naš treći po redu Hearthstone Adriatic turnir namijenjen svim igračima iz regije, a za divno iznenađenje ovaj put smo imali zaista hrpu igrača iz raznih susjednih nam zemalja. Ukupno 63 igrača pojavila su se na vrijeme za početak turnira, a osim hrvatskih igrača na naš poziv se odazvalo i nekoliko igrača iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Slovenije.

U polufinalu je bila šarena ekipa – dva srbina, hrvat i bosanac.

Srpski igrač nadimka satara u polufinalu je porazio svog sunarodnjaka Starkillera, dok je bosanskohercegovački igrač Zeus porazivši djPticu iz Hrvatske osigurao svoje mjesto u finalu. Kao što već vidite iz naslova – na kraju je slavio satara koji je osim vječnog ponosa i slave osvojio tri mjeseca ESL Premiuma. Dva mjeseca istoga dobio je drugoplasirani Zeus, a onda su djPtica i Starkiller odmjerili snage u borbi za treće mjesto i jedan mjesec ESL Premiuma. U toj borbi slavio je djPtica.

Sve mečeve odigrane tijekom ovog turnira možete provjeriti na tablici rezultata na ESL-u. Tamo ćete vidjeti tko je sve učestvovao na turniru, koje je mečeve dobio i izgubio, a ako kliknete na “VS” između nicknameova dva igrača možete vidjeti i točan rezultat svakog meča zajedno sa screenshotom svake runde.

Nadamo se uskoro omogućiti i kakav livestream za ovakve ili veće Hearthstone kupove, no u svakom slučaju nam je drago da se sve više igrača iz cijele regije prijavljuje na naše kupove, druži s ostalim igračima u našem Hearthstone podforumu i širi dobru riječ o Hearthstoneu kao kompetitivnoj igri.

Nastavite pratiti HCL za novosti o našim sljedećim Hearthstone kupovima – planiramo u budućnosti imati jedan ovakav kup tjedno.

Komentari (2)

  • harereha

    23.03.2015 - 18:48

    tek sam poceo da igram hearthstone, šta znaci ovo esl premium 🙂

  • Mojsije

    24.03.2015 - 16:22

    ESL premium account otključava dodatne sadržaje na ESL stranicama. U nekim slučajevima je i obavezan za profesionalne ili sponzorske turnire 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?