HCL.HR

Star Wars Battlefront ne mora nužno izaći kad i novi SW film

nebel 24.07.2014.   •   2 komentara


S obzirom da novi Star Wars: Battlefront nema izravnu poveznicu s nadolazećim sedmim filmom, sama igra možda izađe kasnije, ili pak ranije nego Disneyev film.

Nakon što je odgodio Battlefield Hardline za iduću godinu, Electronic Arts je svojim investitorima morao razjasniti kakav bi utjecaj na igru Star Wars: Battlefront imala eventualna odgoda novog Star Wars filma koji se sprema za prosinac iduće godine. Sudeći po riječima izvršnog podpredsjednika EA Studiosa Patricka Soderlunda, to ne bi trebao biti znak za paniku.

„Ono što mi gradimo bliže je korijenima tradicionalnog Star Wars univerzuma, i nije nužno toliko vezano za filmove koji su u izradi. I to je zato jer smo željeli napraviti igru koja će slaviti povijest Star Warsa. Očito, bit će tu stvari koje su donekle vezane za novi film… Ne bih rekao da smo posebno vezani za film. Iako je očito da bismo preferirali da izlazak igre bude blizu izlasku filma, ali nismo izravno vezani za njega.“

Drugim riječima, postoji šansa da bismo novi Star Wars: Battlefront mogli zaigrati i prije 18. prosinca. No, isto tako, postoji i ona druga strana priče, a to je da bi igra mogla biti odgođena pa izaći i kasnije od filma.

Komentari (2)

  • Madridista1902

    24.07.2014 - 17:36

    bolje da naprave taj film kako spada ili…odeeeee disney haha

  • Lopov

    24.07.2014 - 17:40

    Jedva čekam DLC-e.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?