HCL.HR

Stara pucačina Marathon došla je na Steam i dijeli se besplatno

Zoran Žalac 11.05.2024.   •   3 komentara


Klasična pucačina Marathon, koja će u budućnosti biti oživljena novom igrom, od sada se može pronaći na Steamu, a prvi dio je potpuno besplatan za igranje.

Marathon je nadolazeća Sonyjeva igra koja je privukla daleko najviše pogleda od svih budućih igara PlayStation produkcije. Bit će to extraction pucačina u režiji tvoraca Destinyja, smještena u znanstvenofantastični univerzum kojega je studio Bungie kreirao još devedesetih godina.

Danas rijetko tko pamti originalnu trilogiju Marathon igara jer su iste najvećim dijelom bile ekskluzivne za MacOS platformu. Bungie će se zato pobrinuti da trilogija bude očuvana i da se igrači s njom upoznaju po prvi put.

Sve tri Marathon igre pojavit će se tako na Steamu. Zapravo, prva je već objavljena i besplatna je za igranje svim zainteresiranim igračima.

Classic Marathon, kako nazivaju ovo izdanje, zapravo je svojevrsni remaster s podrškom za widescreen, 60+ fps-a, 3D filtriranje i sl. No, može se igrati i u autentičnom originalnom izgledu ako vam je tako draže.

Preostale dvije igre trebale bi se pojaviti uskoro, a još nije poznato hoće li se prodavati ili će i one biti besplatne.

Komentari (3)

  • Ki-ya Karate Monster

    11.05.2024 - 11:33

    Ugrabio sam, hvala HCL.

  • KhorneFlake

    11.05.2024 - 15:25

    Sve što znam o ovoj igri je iz Civvie11 videa…

  • Mixa

    11.05.2024 - 17:02

    Doom klon. Tako barem izgleda.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?