HCL.HR

Stardock se ispričao za Elemental: War of Magic

Ante Malenica 09.09.2010.   •   1 komentara


Ako ste zaljubljenik u strateške igre (i ne trošite se na StarCraft 2 čitavo vrijeme), vjerojatno ste već čuli za veliki podbačaj igre zvane Elemental: War of Magic.

Ako ste zaljubljenik u strateške igre (i ne trošite se na StarCraft 2 čitavo vrijeme), vjerojatno ste već čuli za veliki podbačaj igre zvane Elemental: War of Magic. Taj nekada obećavajući PC naslov došao nam je iz razvojnog tima Stardock, koji pamtimo po odličnom Galactic Civilizationsu, no pokazao se kao pravi promašaj prepun bugova i tehničke nedorađenosti. I sami developeri su očito svjesni te činjenice, pa se na službenom forumu zbog katastrofalnog produkta osobno ispričao šef tvrtke, Brad Wardell. Uz ispriku, Wardell je najavio i skorašnji izlazak megapatcha koji bi trebao pokrpati barem krucijalne probleme (koje su inače u zadnja dva tjedna pokušavali ispraviti s barem pet ili šest hitnih zakrpa). Ne znamo hoće li igračima isprika biti dovoljna, no znamo da je šteta već učinjena. Ali nebitno, nama ionako nisu poslali kopiju igre za recenziranje. Eto, možda bi se trebali ispričati i zbog lošeg PR-a.

Komentari (1)

  • mOOha

    09.09.2010 - 12:46

    imali su oni vec par takvih uradaka nazalost – ocito ne zele prihvatiti savjet blizzarda – “when it’s done” ….. jer kad imas betu i u beti se stalno stvar rusi kako onda mozes odjednom rec e sad je gotova moze u prodaju??

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?