HCL.HR

Steam Brodcasting postao dostupan svima

Stjepan Fikter 21.01.2015.   •   3 komentara


Sve do jučer rezerviran za igrače koji koriste aktualnu betu novog Steam klijenta, Stream Broadcasting sada je tu da svima da mogućnost gledanja kako drugi igraju.

Nova nadogradnja za Steam donosi mogućnosti koje su donedavno bile rezervirane samo za testiranje putem beta verzije klijenta. Preciznije, sada svi korisnici Steama imaju dostupnu Broadcasting opciju pa mogu svima prezentirati svoje gamerske vještine direktno kroz Steam. S druge strane, igrači koji baš i nisu zainteresirani da ih prijatelji gledaju tijekom igranja, mogu i odbiti zahtjev za gledanjem.

Od ostalih noviteta može se izdvojiti i FPS brojač pa više nije potrebno koristiti zaseban softver da vidite u koliko vam se sličica po sekundi igra vrti, a tu su i standardna tehnička poboljšanja koja stižu s gotovo svakom nadogradnjom. Provjerite sve detalje o novoj nadogradnji na Steamu.

Komentari (3)

  • trulex

    21.01.2015 - 18:44

    Predobra stvar.

  • antg1

    21.01.2015 - 20:14

    Hoće li se to meni samo pojaviti ili ja trebam nešto?

    • KhorneFlake

      @antg1, 21.01.2015 - 20:44

      Imaš u Steam settings-u broadcast opcije. Možeš da biraš potpuno isključenje te opcije, da prijatelji mogu da ti šalju zahtjeve za gledanjem, da pristupe kad god hoće, ili četvrta opcija da bilo ko može da gleda. Šteta što moja jadna 0,3 mb/s uploada nije divoljna ni za najniži kvalitet od 360p. I ti sam možeš da gledaš, ili šalješ zahtjeve za gledanjem tvojim prijateljima u padajućem meniju pored njihovih imena.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?