HCL.HR

Steam je dobro započeo 2022. – već je postavljen novi rekord aktivnosti

Zoran Žalac 03.01.2022.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Proteklog vikenda zabilježen je novi rekord istovremeno aktivnih korisnika na Steamu. Ovoga puta rekord je povećan za skoro pola milijuna korisnika više.

Prošlo je tek nešto više od mjesec dana otkako je na Steamu po treći put u 2021. postavljen novi rekord u aktivnosti korisnika. Zimski popusti su učinili svoje pa se na Steamu odmah početkom 2022. našao rekordni broj igrača. Jučer, 2. 1. 2022., na Steam je tako bilo prijavljeno 27,942,458 igrača. Vrlo blizu novom milijunu, odnosno za pola milijuna igrača više od prethodnog rekorda.

Kao i obično, od tih istovremeno prijavljenih korisnika na Steamu, tek ih je nešto manje od trećine igralo neku igru. Ukupno ih je ingame bilo 8,2 milijuna. Na listi najigranijih igara nije bilo velikih iznenađenja. Igrali su se CS:GO, Dota 2, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends, Team Fortress 2 i GTA 5, između ostalih.

Zimski popusti na Steamu još uvijek su u tijeku. Trajat će sve do ove srijede, 5. 1. u 19 sati, pa još stignete nabaviti ono što ste planirali i usput ostaviti glas u Steam Awardsu.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?