HCL.HR

Steam neće vidjeti Halo 3, ali PSN ekskluziva Dyad stiže već u ožujku

Renato Pedišić 05.02.2013.   •   4 komentara


Microsoft je čvrsto opovrgnuo nedavne tvrdnje kako bi Halo 3 mogao doći na Steam, ali umjesto toga dolazi nam dosadašnja PSN ekskluziva Dyad, dok su ostali naslovi iz Steamove baze i dalje vrlo mogući.

Halo 3 i ostali naslovi iz Halo serijala definitivno ne dolaze na Steam unatoč nedavnim saznanjima proizašlim iz Steamove baze podataka, a takve nam je vijesti u vrlo izravnom tonu objavio sam Microsoft rekavši: “Trenutno nemamo planove za izdavanje Halo naslova na Steamu”. Prevedeno, PC gameri će se još morati sačekati da isprobaju Halo 3 i novije igre iz poznatog serijala, a sasvim su dobre šanse da iste nikad ni ne dočekaju na svojoj platformi.

No, ono što PC i Mac gameri neće morati dugo čekati je simpatična i vrlo cijenjena dosadašnja PSN ekskluziva Dyad. Njen nam je dolazak na Steam potvrdio njezin čupavi tvorac Shawn McGrath, kroz video snimljen običnom web kamerom, čiji se nedostatak kvalitete i spektakularnosti nadoknađuje odličnim i spontanim humorom.

Ukratko, video potvrđuje kako Dyad stiže na Steam i to u ožujku za Windowse, dok bi Linux i Mac verzije također trebale biti dostupne od prvoga dana, iako je otvorenom ostavljena mogućnost da će spomenute verzije doći s neznatnim zakašnjenjem.

Što se tiče ostalih nadolazećih igara nedavno procurenih s velike Steamove baze podataka, potvrde za njihov stvarni dolazak na Steam i dalje očekujemo, a s dolaskom Dyada dobivamo nadu da ćemo vidjeti još nekoliko kvalitetnih konzolaških ekskluziva na našim osobnim računalima.

Komentari (4)

  • Captain Crash

    05.02.2013 - 11:25

    Samo da stave Brutal Legend i bit će sve u redu

  • gamepuncher

    05.02.2013 - 16:17

    ako stave Brutal Legend ja presretan 😀

  • SuperWarrior

    05.02.2013 - 17:50

    Jel igro ko ovo jel kaj valja?

    • Me666

      @SuperWarrior, 05.02.2013 - 18:58

      Na metacriticu su ljudi masovno oduševljeni, ako bude dobar port siguran sam da igra neće razočarati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?