HCL.HR

Steam zabilježio aktivnost od 20 milijuna istovremeno prijavljenih korisnika

Lovro Maroševac 16.03.2020.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Iako je 2020. godina krenula u izrazito lošem smjeru, iz Valvea mogu biti zadovoljni onime što im je donijela.

Tijekom prošlog vikenda Counter Strike: Global Offensive postavio je novi vlastiti rekord po broju aktivnih igrača. Da će vikend biti još uspješniji, za to su se pobrinuli brojni korisnici Valveove platforme. Broj prijavljenih korisnika bio je premašio 20 milijuna.

Steam je samo prošli mjesec brojio 19.107,803 korisničkih profila. U nedjelju je broj prijavljenih korisnika iznosio 20.313,451. U isto vrijeme je u igrama na spomenutoj platformi bilo 6,2 milijuna igrača. Impresivna je to brojka kojom se rijetki mogu pohvaliti, kada su u pitanju platforme za igranje. Valve u jeku pandemije koronavirusa može biti izrazito zadovoljan prikazanom statistikom.

Koronavirus je prisilio mnoge na ostanak kod kuća. Svatko se sa samoizolacijom nosi na svoj način – od gledanja serija do igranja videoigara. Budući da je ostatak svijeta, ne računajući Kinu i njezine susjede, tek krenuo s borbom protiv novonastalog virusa, vrlo je vjerojatno za očekivati kako će broj korisnika na Steamu rasti velikom brzinom u sljedećim tjednima, pa i mjesecima.

Označeno sa: , , ,

Komentari (1)

  • playbox124

    16.03.2020 - 17:53

    Pa donijela im je jer je svijet iso u kurac tj u karantenu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?