HCL.HR

Napokon nam stiže rukometna igra… s robotima?

Zoran Žalac 02.07.2019.   •   2 komentara


Igra zvana Steel Circus donosi nam futurističku verziju rukometa. Mečevi kreću već idućeg mjeseca na Steam platformi.

Sve više igara u zadnje vrijeme nastoji ponuditi alternativu velikom hitu zvanom Rocket League. Ubisoft je tako nedavno predstavio svoj Roller Champions, a na Steamu će se od idućeg mjeseca (8. 8.) pojaviti igra zvana Steel Circus. Za razliku od spomenutog Rocket Leaguea, “čelični cirkus” bavi se onime što možemo prepoznati kao rukomet, a umjesto autića upravljamo robotima i robotiziranim ljudima.

Radi se tu o mrežnoj multiplayer igri formata 3 protiv 3. Svaki igrač na terenu ima svoj “šampiona”, a on pak ima posebne vještine. Osnova gameplaya je dodavanje lopte, baš kao i u stvarnom rukometu; ali razlika je u tome što ovdje na terenu postoje objekti koji blokiraju putanju lopte. Neki od njih su trajno postavljeni na teren, a neke mogu postavljati sami igrači. Također, lopta ne može izaći iz igre već se odbija od granice terena.

Na trenutke cijela stvar izgleda pomalo konfuzno, ali isto tako ima potencijala za dobru zabavu. Igra izlazi za mjesec dana, ali isprva u fazi early accessa, s dvije arene i jednim modom. S vremenom bi Steel Circus trebao imati više od 15 različitih likova za igranje, niz različitih arena te modova.

Igra će biti besplatna za igranje (F2P model), imat će kozmetičke predmete koji će se moći kupovati stvarnim novcem, ali ne i kutije s lootom.

Komentari (2)

  • bert_raccoon

    02.07.2019 - 14:02

    Ovo je baš “jako slično” rukometu. ☻

  • Dajsikeks

    02.07.2019 - 22:35

    Vidim F2P, smijeh na licu mi se pojavi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?