HCL.HR

SteelSteries najavio Stratus, prvi bežični iOS 7 kontroler

Dominik Bošnjak 07.01.2014.   •   0 komentara


Nekoliko tjedana nakon što su prvi iOS 7 kontroleri počeli izlaziti na tržište, SteelSeries je predstavio svojeg trkaćeg konja u ovoj mobilnoj utrci – bežični Stratus.

Nakon Logitecha, MOGA-e te Razera, i danski SteelSeries je odlučio opipati bilo novonastalog tržišta tzv. “MFi” kontrolera za iPhone, iPod Touch i iPad. Poznati proizvođač gamerskih periferija tako je jučer najavio Stratus, sičušan kontroler koji za razliku od svojih konkurenata komunicira s Appleovim uređajima putem Bluetooth veze te ga pogoni solidna baterija koja jamči 10 sati upotrebe.

Od ostalih posebnih karakteristika, tu su četiri LED lampice na prednjoj strani uređaja koje služe kao indikatori drugih igrača tijekom multiplayer seansi, a nije zanemariva ni činjenica da sve tipke na Stratusu raspoznaju nekoliko razina pritiska.

Iako je Stratus prvi iOS kontroler čiji proizvođač bez posebnih naknada prima narudžbe iz Hrvatske, nažalost nije ništa jeftiniji od konkurenata, tako da će vas i bez suludih poštanskih naknada koštati stotinjak eura. U slučaju da nakon ovih blagdana još uvijek sjedite na nekakvim novcima, isti možete naručiti preko SteelSeriesove službene stranice, a procjenjuje se da će u prodaju krenuti do proljeća.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?