HCL.HR

Stigao gameplay prikaz za Battlefleet Gothic: Armada

Stjepan Fikter 11.09.2015.   •   4 komentara


Pretjerano veliki brodovi koji izgledaju kao plutajući gradovi sa šarolikom paletom naoružanja, glavna su odlika Battlefleet Gothic: Armade.

Fanovi Warhammer 40,000 univerzuma imaju novi naslov kojemu se mogu radovati ako to do sada nije bio slučaj. Po prvi puta otkako je igra najavljena početkom godine, imamo prilike vidjeti gameplay prikaz i možemo reći, Battlefleet Gothic: Armada izgleda veoma dobro zahvaljujući Unreal Engineu 4.

Na stranu što brodovi izgleda pretjerano veliko, no sudeći po videu, očekuje nas strategija sa zanimljivim opcijama tijekom borbe bilo da su u pitanju Imperial, Chaos, Eldar ili Orkovi od kojih svaka frakcija ima svojih prednosti i mana. Tu su još i posebne vještine koje svi brodovi imaju, a tijekom kampanje protiv Abaddon the Despoilera njih ćemo otključavati i nadograđivati te kapetanima određivati specijalizacije.

Za dodatnu zabavu, pobrinut će se i različiti modovi koji se mogu igrati samostalno protiv umjetne inteligencije ili online protiv drugih igrača. Da ne dužimo više, pustit ćemo vas da pogledate video i upoznate se s osnovama igre.

Battlefleet Gothic: Armada igramo iduće godine na našim računalima.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    11.09.2015 - 17:28

    Valjda će bit bolji od sid mayers: starships

  • Omniweb

    11.09.2015 - 19:57

    Naprotiv… Mislim da su pogodili relacije veličine. To su masivni brodovi, prikazani kako u GW igrama tako i u GW literaturi. Sve je u BG-u predimenzionirano i gotički veliko tako da je ovo skroz OK.

  • lord of minecraft

    14.09.2015 - 15:25

    Ovo mi izgleda kao World of Warships. Samo je u svemiru ali sve jedno mislim da obećava puno

  • Infidel72

    @mokrEE, 11.09.2015 - 22:21

    +1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?