HCL.HR

Stigao New Game Plus za Witchera 3

Zoran Žalac 18.08.2015.   •   0 komentara


Geraltove avanture od danas se mogu ponoviti uz novi izazov New Game Plus moda. Evo kako ga aktivirati.

Stigao nam je i posljednji komad besplatnog DLC sadržaja za ovogodišnji hit The Witcher 3: Wild Hunt. Kako je najavljivano, to je opcija za ponovni prelazak igre sa svime što ste u prvom prolasku otključali. Takozvani New Game + mogu aktivirati svi koji su jednom prešli igru. Da bi to učinili treba vam zadnja verzija igre, a to je 1.08.2, koja je izašla zajedno s DLC-om teži od 200 MB do 2,2 GB – ovisno skidate li ju na Steamu ili GOG-u.

Nakon ove verzije spremljene pozicije više nećete moći koristiti u prethodnim verzijama. Da biste krenuli u New Game + prvo morate ručno snimiti poziciju nakon završetka igre te ju odabrati odlaskom na New Game opciju kada vas igra upozori na to.

New Game + prenijet će sav napredak vašeg lika. Ako niste dosegnuli level 30 onda će vas igra prebaciti na njega, a na istom će nivou krenuti neprijatelji. Iz prijašnjeg prelaska sačuvat ćete također i svu opremu, recepte, sheme te novac. Ono što nećete uspjeti sačuvati jesu knjige i pisma, trofeji čudovišta, quest predmeti, Gwent karte te otključane oznake na mapama.

Verzija 1.08.2 također vam je potrebna kako biste imali podršku za modove. Na Witcher 3 Nexusu već se skupilo nekoliko interesantnih, pa svakako bacite pogled ako namjeravate u još jednu avanturu s Geraltom. Ove jeseni Witcher 3 dobit će još prvu plaćenu ekspanziju, a nakon toga iduće godine još jednu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?