HCL.HR

Stiže BAUŠTELA simulator za PC i konzole

Zoran Žalac 22.06.2022.   •   9 komentara


Prije bager simulatora, koji stiže u neodređenoj budućnosti, igrat će se igra bauštele zvana Construction Simulator. Nije u režiji PlayWaya, a osim na PC dolazi i na konzole.

Građevinski materijal možda će jednoga dana poskupjeti do te razine da ćemo se gradnjom baviti samo u videoigrama. A developeri graditeljskih igara itekako računaju na to. Ima ih već dosta u mješalici, Igor vam je nedavno demonstrirao Builder Simulator, a evo sada najave Construction Simulatora, nastavka legendarnog Construction Simulatora 2. Niste krivo pročitali – treći dio zove samo Construction Simulator jer se prvi zvao Construction Simulator 2015. Sve jasno!

Uglavnom, radi se ovdje o serijalu koji nekim čudom nije dio Playwayeovog miljea svih mogućih simulatora. Construction Simulator vam je ozbiljan proizvod s licenciranim vozilima i radnom opremom. Ako vam to išta znači, ovdje ćete naći brendove kao što su Doosan, Cifa, DAF, Engebert Strauss i ostale legende bauštelskog svijeta.

Construction Simulator imat će preko 90 bauštelskih misija, podijeljenih na dvije mape otvorenog tipa. Imat će američku i europsku mapu. Počet ćemo od nule u Americi, gdje će nas mentor Hape voditi u projektu renoviranja bivše luke kako bi grad mogao privući više turista. Zatim ćemo na jugozapadu Njemačke raditi na dizajniranju rješenja za obnovljivu energiju grada Friedenberga.

U prijevodu, bit će tu upravljanja bagerima, vožnje kamiona, asfaltiranja, rada u kranovima, itd. Radit će se dan i noć – to jest s dinamičnom izmjenom dana i noći. Sav taj posao moći će se podijeliti s drugim igračima jer će Construction Simulator podržavati kooperativno igranje do četvero igrača. 

Igra je najavljena za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series, a igrat ćemo ju od 20. 9. 2022. 

 

Komentari (9)

  • Triksterica

    22.06.2022 - 17:23

    Praksa za dojčland 😀

  • Dragan[MKD]

    22.06.2022 - 17:29

    Nadam se da ima razlika između SAD i Germanija u igri, jer u realnom svijetu postoji očita razlika u građevinarstvu u SAD i Europi.

  • PppPP

    22.06.2022 - 21:21

    yaay uvijek sam štel bit bauštelac volonter

  • THRViP

    23.06.2022 - 02:11

    Oće li bit mišalica?

  • Igor Belan

    23.06.2022 - 09:04

    Ma nije to to ako ne možeš miješat sam svoj mort u miješalici i onda slagat kuću ciglu po ciglu, al probat ću ae.

    • Rastmahatta

      @Igor Belan, 23.06.2022 - 09:21

      Već vidim Construction Simulator: Wild Balkan DLC – gradnja bez građevinske dozvole, kopanje temelja s rođijevim bagerom na crno, gradnja van gabarita izvedbenog projekta (besplatni kvadrati), “dogovaranje” s nadzornim inženjerom uz 10 litara gemišta u građevinskom kontenjeru (svi znojni u deliriju i potkošuljama), betoniranje temeljne deke sa slabijom markom betona (jer štaš sve je to beton u konačnici), opcija mora biti da nedjeljom i blagdanom na gradilište dolaze loše podbrijani mladići u trenirkama koji rekreativno vežu armaturu (njihov naglasak otkriva da su iz Ljubuškog i uporno tvrde da su samo priskočili zavezat čoviku komad đeljeza da ne padne na nekog) itd., bilo bi tu štofa za super stvari

    • Zoran Žalac

      @Rastmahatta, 23.06.2022 - 09:25

      Zašto si izostavio ispijanje pive u hladu svakih 15 minuta?

    • Rastmahatta

      @Zoran Žalac, 23.06.2022 - 09:36

      To se podrazumijeva, trebali bi staviti u Wild Balkan DLC-u challenge da se gradilište završi u rokovima iz projekta i sa što manjim prosjekom promila alkohola po radniku. Ti si dakle voditelj gradilišta, ujutro Milan na miješalici, no Štefa nema nigdje. Ništa, vadiš dreger, tražiš ga po gradilištu veličine 30.000 m2, napokon ga nađeš iza dvije palete cementa, pivskih flašica oko njega dovoljno da s kaucijom platiš ručak za 4 osobe – 7:37 ujutro je, gradilište je otvoreno ni punih sat vremena, daješ Štefu dreger da puše, lik napuše 2.5 promila.

    • Igor Belan

      @Rastmahatta, 23.06.2022 - 14:50

      Developeri ovih simulatora trebaju storytellera poput tebe

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?