HCL.HR

Stiže finalni okršaj Hrvatski Telekom e-Lige, evo tko su finalisti

Igor Belan 16.12.2020.   •   1 komentara


Nakon dva i pol mjeseca borbe kroz sve faze natjecanja, vrijeme je za finalni okršaj Hrvatski Telekom e-Lige, a sada imamo i popis igrača koji su se izborili za finalnu fazu.

Od početka i prijave gotovo 900 FIFA igrača, njih 128 prošlo je iz kvalifikacija te se zadnjih mjesec dana borilo za prolaz u finale Hrvatski Telekom e-lige – jedinstvene takve u Hrvatskoj koja okuplja četiri najveća kluba. A imali su i dobru motivaciju da daju sve od sebe. Pobjednik na kraju krajeva ne dobiva samo čast da tvrdi da je ponajbolji igrač Fife u Hrvatskoj, već i PlayStation 5 konzolu, trenutno najtraženiji poklon.

Da podsjetimo, svi igrači koji su se prijavili za ovo natjecanje trebali su prilikom prijave navesti koji će od klubova Hrvatski Telekom Prve Lige zastupati: GNK Dinamo, HNK Hajduk, HNK Rijeka ili NK Osijek. Nakon nekoliko krugova natjecanja za finalnu fazu izborilo se osmero igrača, po dva najbolja iz svakog kluba.

Nakon četvrtfinala koji se igraju online, samo će četvoro igrača igrati u finalu ove nedjelje 20.12., a sve ćete moći pratiti uživo na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma s početkom u 12 sati. Možda ne bi bilo loše da se pretplatite na kanal da dobijete notifikaciju kada stream krene.

Klub HNK Rijeka predstavljat će momci iza nicknameova vrcan3001 i turnicboys. Oboje su studenti, a iako vrcan3001 kaže da igra FIFA igre manje od 5 godina, vjeruje da može pobijediti jer je „kralj igre“. Samopouzdanost, to volimo! Turnicboys s druge strane igra FIFA igre više od 5 godina, spada u Elite 3 rang u Weekend League i vjeruje da može osvojiti ovaj turnir „jer ima dovoljno kvalitete“.

HNK Hajduk će predstavljati Brstylo i Cano19___11. Kako sam kaže, iskustvo i mirnoća glavni su adut Brstylu za pobjedu u turniru, a i Elite rang u Weekend Leagueu iako je zaposlen na puno radno vrijeme govore dosta o njegovom talentu za FIFA igre. Cano19___11 s druge strane trenutno nije zaposlen pa možda ima više vremena za brusiti skill u igri. Također spada u Elite rang Weekend Leaguea, a FIFA igre „trenira“ nešto manje od 5 godina.

U ime kluba GNK Dinamo zaigrat će I730ITeoI i HRVoje-1995. Student ekonomije iza nicknamea I730ITeoI vjeruje da može osvojiti ovaj turnir jer „FIFA ne nagrađuje uvijek najboljeg igrača“. Pretpostavljamo da govori iz osobnog iskustva jer je uz FIFA igre proveo više od pet godina. S druge strane HRVoje-1995 ima manje od 5 godina iskustva u Fifi i vrlo direktno kaže da ima šansu osvojiti turnir „jer dobro igra“. Sumnje u to nemamo čim je došao do ovako kasne faze natjecanja.

NK Osijek predstavljat će rij03x0tic i Mudri14. Potonji je mudro zaključio da ima šansu osvojiti turnir zbog prethodnog iskustva na drugim turnirima, a uz FIFA igre proveo je više od 5 godina. S druge strane, rij03x0tic ima manje od 5 godina iskustva u igri, ali kaže da vjeruje u pobjedu jednostavno zato „jer sam bolji od ostalih“. Opet ta samopouzdanost!

U svakom slučaju, ove nedjelje ćemo vidjeti tko će na kraju stvarno biti bolji od ostalih i ući u taj vrlo ekskluzivni klub ranih vlasnika PlayStation 5 konzola. GLHF!

Označeno sa:

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?