HCL.HR

Stiže još jedna League of Legends igra – Mageseeker

Zoran Žalac 13.01.2023.   •   2 komentara


Riot Games će objaviti još jednu žanrovski drugačiju igru iz serijala League of Legends, otrio nam je južnokorejski odbor za dobni rejting igara.

Čini se da je propalo iznenađenje razvojnog studija Riot Games jer je južnokorejski odbor za rejting igara otkrio novi naslov koji nam stiže u franšizi League of Legends. Naime, u bazi podataka spomenutog odbora objavljen je unos za The Mageseeker: A League of Legends Story.

Prema šturom opisu, čeka nas akcijska igra koja će se igrati u ulozi Sylasa, jednog od šampiona u svijetu LoL-a. Sylas će u toj igri spašavati regiju Demacija i to je sve što je za sada poznato. Zapravo, otkriveno je da je igra u planu za PC platformu.

The Mageseeker će biti druga igra pod oznakom “A League of Legends Story”. Prvu smo dobili krajem 2021. i bila je to role-playing igra na poteze zvana Ruined King. U planu su još Convergence i Song of Nunu, dok bi Ruined King ove godine trebao doći na konzole.

U međuvremenu je Riot Games svoj svijet proširio serijom Arcane, a u razvoju je također i borilačka igra sa šampionima LoL-a.

Komentari (2)

  • KPsrna

    14.01.2023 - 10:40

    napomena samo da je Ruined king dostupan za PS i trenutno na popustu za 109.99kn , xx.xx €

  • Sinek

    14.01.2023 - 10:41

    ruined king je vec dostupan na konzolama, u verzijama za staru generaciju, u planu je mislim upgrade za nove generacije…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?