HCL.HR

Stiže li nam alpha verzija The Divisiona?

Stjepan Fikter 25.02.2015.   •   8 komentara


Kopanjem po kodu web stranice za The Division pronađen je skriveni dio koji upućuje na alpha verziju igre. Znači li to da Ubisoft planira ubrzo otvoriti ograničeno testiranje igre za javnost?

Ubisoft skriva nove informacije o The Divisionu kao zmija noge, no to nije spriječilo igrače da se sami dokopaju pokoje novosti o igri. Bolje rečeno potencijalne novosti, budući da se izdavač nije oglasio po pitanju mogućeg testiranja alpha verzije. Naime, u potrazi za novim informacijama, netko se sjetio da bi bilo dobro malo proučiti što se skriva u kodu službene web stranice i tako je pronađen skriveni dio namijenjen alpha verziji.

Iako se trenutačno tamo ne nalaze nikakve informacije, može se pretpostaviti kako Ubisoft ima u planu najaviti testiranje alphe za odabrane sretnike. Tome u prilog ide i informacija kako će dva developera biti idući tjedan na GDC-u, pa možda upravo tada bude službeno najavljena rana verzija igre. Ako uzmemo u obzir da francuski izdavač ima tehničkih problema po izlasku svojih AAA naslova, testiranje od strane igrača svakako nije tako loša ideja.

Komentari (8)

  • drazensi

    25.02.2015 - 11:52

    objavljene su i specifikacije koje su blago receno sumnjive – citaj preniske..
    ak uzmemo u obzir da je to Ubisoft i da igra izgleda prelijepo…

  • Ovcaodnovca

    25.02.2015 - 14:08

    to je sve rendering, igru sam otkazao UBI je smeće….. otvoren ticket na njihovoj support stranici za FC4 mi uopće nisi odgovorili….

    smeće

  • brlja

    25.02.2015 - 14:22

    Ne kuzim hype oko ovo igre. Zraubana fransiza koja ce sad u ovom nastavku uvest zombije il viruse malo u last of us šprehi. Opet ce svi od 5 do 105 popusit igru zbog grafike iako svi ti ljudi tvrde da kupuje igre zbog neceg drugog. Naravno igra nece imat ni g od grafike iz previewova pogotovo na konzolama. Oko cega hype ako nije zbog grafike….

  • OoReadMyMindoO

    25.02.2015 - 15:14

    sve se vrti oko grafike ovih dana,prica vise nije bitna,tako da se vise developeri ni ne trude oko angazmana nekog solidnog pisca.Vazno je to samo fino upakirat i po mogucnosti izbacit poluprodukt i zakrpat ga s 1000 patcheva tako da lici na nesto iako nikad nece biti dobra igra,samo prolazna zabava.Prave igre vise ne postoje a niti ce s ovakvom politikom ovh kvazi kompanija koje ne mare za svoje igrace!

    • XeeL

      @OoReadMyMindoO, 25.02.2015 - 21:20

      Ja ne znam kad sam vidio zadnji put neku igru sa odličnom pričom i gameplayom. Zadnja koja me oduševila bila je Mafia 2.

  • ultimate

    25.02.2015 - 15:45

    Ovo ce da bude dobra igra, ako nista bar ce se uzivati u grafici

  • IaMarmageddoN

    25.02.2015 - 16:13

    nadam se da ću biti jedan od odabranih za testiranje

  • goldfinger

    26.02.2015 - 19:51

    +1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?