HCL.HR

Stiže još jedna igra iz serijala Avatar: The Last Airbender, ali nemojte se previše veseliti

Zoran Žalac 15.02.2024.   •   1 komentara


Izdavačka kuća Maximum Entertainment najavila je kako u razvoju ima novu igru iz popularnog serijala Avatar: The Last Airbender.

Anime serijal Avatar: The Last Airbender ponovno je aktualan ovih dana zahvaljujući igranoj seriji na Netflixu. A upravo je najavljeno kako stiže i nova igra temeljena na toj franšizi.

Međutim, nemojte se previše uzbuditi – bit će to borilačka igra fokusirana na multiplayer. Nije da imamo nešto protiv takvih igara, no fanovi Avatara zasigurno sanjaju veliku avanturu u otvorenom svijetu, igru visoke produkcije, itd. Umjesto toga, novog Avatara će na tržište staviti izdavačka kuća Maximum Entertainment koja baš i nije sinonim za visoku produkciju uz igre o mačku vatrogascu i jahanju slatkih dinosaura.

Od zadnje Avatar: The Last Airbender igre zapravo nije prošlo dugo vremena – Quest for Balance izašao je prošle jeseni. Nažalost, i tu se radilo o pokušaju brzinskog unovčavanja poznate franšize kroz prilično slabu i dosadnu igru. Prva Avatar igra bila je lansirana 2006. godine i bila je podjednako loša kao i zadnji dio.

Komentari (1)

  • Crow89

    15.02.2024 - 13:53

    Bome ideja igre Avatara otvorenog tipa zvuči super ali mislim da ima jako malo studija koji bi to napravili dobro. Možda ovi frikovi koji su napravili Palworld. Avatar bi se idealno uklopio u takvu vrstu grafike a i borbe im nisu loše, niti animacije. A bonus bi bio da imaju licencu, ne moraju kopirati 😂🤣

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?