HCL.HR

Stiže nova igra koja jako podsjeća na stare Fallout naslove

Zoran Žalac 16.06.2022.   •   5 komentara


Studio New Blood Interactive prikazao je sliku svoje nove igre na kojoj su se okupili fanovi originalnog Fallouta, kao i skladatelj glazbe za prve dvije Fallout igre.

Novi Fallout vjerojatno nećemo dočekati u ovom desetljeću, ali to ne znači da nećemo vidjeti druge igre u stilu Fallouta. Pa čak i onih starih Fallouta, kojih se danas sjeća manja baza Fallout fanova.

Jedan takav projekt financira New Blood Interactive, izdavača retro pucačine Dusk. Igra još nema ni ime ni video, ali prema prvim slikama neodoljivo podsjeća na stare Fallout naslove, kako estetikom retro-futurizma tako i klasičnom izometrijskom kamerom.

Sličnosti s Falloutom ovdje nipošto nisu slučajne jer na ovome projektu rade fanovi tog serijala: Adam Lacko, tip koji je kreirao demo Project Van Burena (otkazanog Fallouta 3); te Alexander Berezin, jedan od moddera iza Fallout: Sonore. Potencijalno je najzanimljiviji angažman Marka Morgana, skladatelja glazbe iz prva dva Fallouta, koji će raditi glazbu za ovu neimenovanu igru.

To je sve što za sada znamo, ali moramo priznati da djeluje obećavajuće. Duh klasičnih Fallout igara nastavio je živjeti kroz Wasteland 2 i 3, te nekoliko indie igara kao što su ATOM i Encased, ali je svaka od tih igara ipak imala drugačiju viziju postapokalipse.

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?