HCL.HR

Stiže novi paket Switch konzole povodom Super Mario filma

Zoran Žalac 02.03.2023.   •   3 komentara


Ako je vjerovati glasini, Nintendo će sljedećeg mjeseca lansirati još jednu varijaciju standardnog modela Switch konzole u paketu s igrom Super Mario Odyssey.

UPDATE: Pojavilo se još nekoliko detalja o Mario paketu Switch konzole. Čini se kako će kupci na američkom tržištu moći birati koju Mario igru žele. Bit će im ponuđeni Mario Kart 8 Deluxe, New Super Mario Bros. U Deluxe ili Super Mario Odyssey. Kupac konzole ima pravo na digitalni primjerak jedne od tih igara.

Nažalost čini se da neće biti ništa od dodatnih sadržaja za Super Mario Odyssey. Umjesto toga u paketu s konzolom nalazit će se naljepnice s motivima iz Super Mario filma.

IZVORNA VIJEST (21. 2.): Čudno je da Nintendo nema novu Super Mario igru koja bi popratila izlazak očekivanog filma The Super Mario Bros. To jest, nemaju novu igru koliko je nama u ovom trenutku poznato, ali čini se da *nešto* ipak stiže.

Jučer je tvorac serijala Shigeru Miyamoto za IGN izjavio kako uopće nije upitno hoće li biti novih Mario igara. “Uvijek radimo na Mario igrama” – poručio je Miyamoto. Danas se pak od leakera bilbil-kuna pojavila glasina da 10. 3. u trgovine stiže novi paket Nintendo Switch konzole, vezan upravo uz Marija.

Navodi se tako da će u paketu biti standardni model konzole crvene boje (tj. crvena će biti oba Joy-Cona), a uz nju će dolaziti digitalni primjerak igre Super Mario Odyssey.

Naravno, postavlja se pitanje zašto bi Nintendo promovirao igru koja je stara već skoro šest godina. Ako se vodimo dosadašnjom Nintendovom praksom, ne bi bilo neobično da Odyssey kao zadnji aktualni Mario, dobije potencijalnu ekspanziju povodom filma. Usporedbe radi, Mario Kart 8 Deluxe počeo je dobivati nove staze pet godina nakon pojavljivanja na Switchu, odnosno osam godina nakon izlaska originalne igre za Wii U. Tko se onda usudi reći da je kasno za proširenje Odysseyja?

No, za sada je ovo samo glasina pa to uzmite s dozom rezerve. Cijena od 269 eura u Francuskoj također je primamljiva, ali zapravo nije nova pa je za očekivati da će kod nas biti znatno viša, ako se ova glasina uopće ostvari.

Komentari (3)

  • hercvt

    21.02.2023 - 13:40

    A možda ipak izbace novu Super Mario igru?

  • Wolfman

    02.03.2023 - 11:18

    Znači bundle kojeg prodaju već 6 godina 😀

    • Zoran Žalac

      @Wolfman, 02.03.2023 - 11:37

      Jesam li sanjao ili su ono jednom bili odvojeno prodavali samo kutije za Switch? I ljudi su kupovali?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?