HCL.HR

Stiže novi-stari RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe, prvi put za PlayStation i Xbox

Zoran Žalac 21.10.2023.   •   1 komentara


Izgradnja zabavnog parka u RollerCoaster Tycoon Adventures od idućeg će mjeseca biti dostupna na PlayStation te Xbox platformama.

RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe stiže 1. 11. na PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch. Radi se tu, iz nekog razloga, o nadopunjenom izdanju igre koja se na PC-ju i Switchu pojavila još 2018. godine, ali nije pokupila baš dobre ocjene.

U bilo kojem slučaju, u odnosu na staru verziju Deluxe izdanje donosi 80 dodatnih vožnji, poboljšano sučelje te više prostora za izgradnju vlastitog zabavnog parka. Ne znam koliko to znači igračima koji ionako nisu imali priliku ranije igrati ovu igru, izdavačka kuća Atari očito vidi priliku za zaradu.

Bit će ovo inače prvi put u 24 godine da RollerCoaster Tycoon dolazi na PlayStation i Xbox u klasičnom obliku. Prethodno je za PSVR bio dostupan RollerCoaster Tycoon Joyride koji je više bio orijentiran na vožnju na atrakcijama.

Komentari (1)

  • SanKa

    23.10.2023 - 09:24

    jebes mi sve, neki dan sam gledao RCT 2 videje na youtubeu….ko klinac sam dane gubio u toj igri….taj dizajn mi nekako vise pase od ovog 3Da cak

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?