HCL.HR

Stiže rješenje za rušenje Pokemon Scarlet i Violet igara – i pomalo je glupo

Zoran Žalac 17.02.2023.   •   3 komentara


Tri mjeseca nakon lansiranja tehnički najgoreg izdanja Pokemona, Nintendo je najavio popravke za kraj ovog mjeseca, no neki od njih nisu popravci za kakve ste htjeli čuti.

Prošle su godine Pokemon Scarlet i Violet lansirani u nikad problematičnijem stanju. U skoro tri mjeseca od tada, Nintendo i Game Freak izbacili su svega jednu veću zakrpu i obećali da će novi popravci doći 2023. godine. Nakon dosta dugog zatišja, sada je objavljeno da će verzija igre 1.2.0 uslijediti krajem ovog mjeseca.

Značajna novost ove verzije bit će dodatak novih funkcionalnosti za Pokemon Boxes. Igrači će tako moći mijenjati nadimke pokemonima, davati im oznake, mijenjati raspored poteza, brisati im poteze i sl. Međutim, vjerojatno vas više zanimaju popravci i optimizacije. Tu Nintendo obećava na desetke poboljšanja, ali neka od njih imat će svoje kompromise.

Primjerice, bit će riješena povremena rušenja igre na nekim lokacijama… tako da je na tim lokacijama smanjen broj likova i pokemona koji se ondje nalaze. S jedne je strane dobra stvar što bi se igra trebala manje rušiti, a s druge strane je ovakvo rješenje bizarno jer je svijet Paladea ionako već izgledao pusto i prije nego je smanjen broj likova i pokemona na sceni.

Ako ništa, iz Nintenda naglašavaju kako je ovo tek početak te planiraju nastaviti krpanje igre i u budućim ažuriranjima.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Tony Ghost 1811

    17.02.2023 - 16:15

    Nema veze. Rece jedan fan boy: nintendo treba poskupiti igre na 80€, sve je poskupilo pa i oni trebaju.

  • Monster Tamer

    17.02.2023 - 16:21

    Ovaj Pokemon gore na slici je Zoran.

  • Nightyx

    18.02.2023 - 09:59

    Ja samo mogu reci da bez obzira na tehnicke probleme, da je ovo pravi put prema kojem su se okrenuli pokemoni i definitivno najbolja pokemon igra, tek kad odigrate ovu, shvatite da su prosle bile preplitke i ograničene

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?