HCL.HR

Stiže Super Seducer 2, naučit će vas i kako se zavode muškarci

Pero Mlinar 02.08.2018.   •   1 komentara


Deveti mjesec bit će vruć jer se na naše monitore vraća poznati Super Seducer u novom svesku enciklopedije ljubavi, ovoga puta iz ženske perspektive.

Lito ide mala! 12.09. obilježit će dolazak Super Seducera 2 na našeg ekrane. Richard La Ruina, čovjek čiji je ovogodišnji prvijenac skandalozno zakinut za ijednu nagradu, najesen se vraća kako bi nas podučio novim ljubavnim istinama i trikovima.

Super Seducer 2 trebao bi biti veća, jača i snažnija verzija prethodnika. Osim Richarda glavnu ulogu imat će i ženski Casanova. Nastavak će sadržavati 50 likova koje treba zbariti, u odnosu na prethodnih 15, koji bi trebali biti spolno i rasno šaroliki (moraš skupit sve). Bit će za 50% dulji od originala i imati deset puta veći budžet, što valjda znači i bolju glumu, ali budimo realni – ne znači.

Objavljen je trailer u kojemu možete vidjeti nove stvari i efekte koje je taj novac uspio kupiti. Osobno, posebno me se dojmila ona na 0:22. Preporučam da ga pogledate u cijelosti, jako je dobar.

Ovaj edukacijski materijal će biti dostupan na Steamu po cijeni od 13 eura. Mali novac, računajući da ćete za taj iznos postati neodoljiva seks mašina.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • IloveCRO

    02.08.2018 - 11:23

    Kad je Igor igrao ovu igru, izvukao sam zaključak da jedino što ovaj Casanova može zbariti je Desanka Šakić i da za 13 eura s njegovim pristupom možeš popiti batina

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?