HCL.HR

Što će Batmanu snajper u Arkham Knightu?

Zoran Žalac 13.05.2015.   •   1 komentara


U proširenom arsenalu Batman: Arkham Knighta nalazi se snajper. Ali ne bilo kakav snajper, naravno. Batmanov snajper mora biti poseban. Batmanov snajper raznosi druge snajpere.

U nedavnom traileru za Batman: Arkham Knight mogli smo vidjeti kako čovjek-šišmiš drži poveće oružje u ruci. Neki su se automatski zapitali – što je to? – znajući kako Batman nikad ne koristi vatrena oružja, a i ona dalekometna su mu obično strana. Odgovor je ubrzo stigao – riječ je o novom gadgetu koji se zove Disruptor.

Radi se o svojevrsnom snajperu koji ima više funkcija, ali mu je najistaknutija ona da može natjerati druga oružja da eksplodiraju. Uz to, može još zaključati oružja koje nose neprijatelji, lansirati malo strujnog udara kroz njih, te označiti vozila koja možemo pratiti Batmobilom.

Ako vam se to čini kao previše moćno oruđe/oružje, ipak postoji jedna kvaka – za svako suočavanje s neprijateljima moguće ga je koristiti samo tri puta. Ne treba ulaziti u logiku videoigara kako je sada moguće da se oružje puni na temelju prisutnosti neprijatelja, to je jednostavno tako jer Rocksteady tako kaže.

Također, ako neprijatelju oružje eksplodira u rukama, teoretski – nije Batman za to kriv. Jer Batman ne ubija. Kao ni eksplozivno oružje. Ono isto ne ubija. Imate Rockstedyjevu garanciju za to. Doduše, samo unutar igre.

U bilo kojem slučaju, Batman: Arkham Knight izlazi 23. 6. za PC, PS4 te XB1.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?