HCL.HR

Što nas sve očekuje na ovogodišnjem Playstation Experienceu?

Gabriela Horvat 30.09.2016.   •   3 komentara


Sony je potvrdio da će se i ove godine održati Playstation Experience, odnosno PSX, i to u 12. mjesecu, a izgleda da se sve okreće oko virtualne stvarnosti.

psx-2016

Veliki obožavatelji Playstationa i ove će godine moći doći na svoje i to na dvodnevnoj konferenciji koja će se održati 3. i 4. prosinca u gradu Anaheim u Kaliforniji.

Posjetitelje će dočekati konzola Playstation 4 Pro spojena na 4K televizore, a uz to dolazi i niz demo verzija VR igara samo za Playstation. Iako će ovo biti zasigurno najzanimljiviji segment konferencije koji će i privlačiti najveći broj ljudi, uz to će se održavati i Playstation Showcase, kao i paneli s developerima, a i obožavatelji će moći obnoviti svoj ormar Playstation potpisanom odjećom.

Uz to, Capcom Cup se nastavlja i ove godine, a finale će se održati već u subotu u 18 sati. Za prvo mjesto, natjecat će se profesionalni igrači Capcom Toura, a nagrada iznosi 250 tisuća dolara. Uz to, pobjednici će dobiti i “braging rights” s obzirom na to da će biti okrunjeni svjetskim prvacima igre Street Fighter V.

Early bird ulaznice su dostupne već sada i to za 60 dolara, dok će kasnije koštati 75 dolara. No, mogu se kupiti i one jednodnevne, za 45, odnosno 40 dolara.

Do 12. mjeseca, Sony će objaviti još detaljnije informacije o ovogodišnjem PSX-u, a ako se odlučite ići, što prije rezervirajte i one avionske.

Komentari (3)

  • RapthorPechina

    30.09.2016 - 19:51

    Vjerojatno ćemo vidjeti neke avanture Kratosa i njegovoga sina. Nadam se da će Nuaghty dog predstaviti svoje sljedeče remek djelo !

    • funky0308

      @RapthorPechina, 01.10.2016 - 09:53

      Jedini studio radi kojega bih opet kupio PS. Zao mi je zbog “Kratosa” bas sam se veselio toj igri ali toliko me nazivcirao Sony svojom idiotskom politikom “bend over, I’ll show you something” da mi se gadi i sama pomisao na Sony.

  • don5pro

    02.10.2016 - 20:10

    Ha nadam se nesto dobro 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?