HCL.HR

Što se krije iza naslova Uncharted: Fight for Fortune?

Renato Pedišić 07.11.2012.   •   5 komentara


Australska udruga za klasificiranje igara (nešto slično PEGI-ju ili ESBR-u) dobila je u ruke novi, misteriozni Uncharted naslov i prognozirala prikladnu dobnu skupinu igrača.

Australski odbor za klasifikaciju igara prvi je u svijetu dočuo o nama sasvim nepoznatom Sonyjevom naslovu koji se krije iza imena Uncharted: Fight for Fortune te naravno nije propustio priliku da odredi prikladnu dob za igrače koji bi željeli igrati igru. Što mislite? Droga, seks, nasilje, silovanja i palež? Oznaka N za Nabrijane? E pa, sasvim ste u krivu budući da je ovaj novi i dosad nenajavljeni Uncharted klasificiran kao ‘G’ što znači da se preporuča svim uzrastima. Igra će sadržavati tek blag oblik nasilja te suptilne reference na drogu.

Kakav je to Uncharted pobogu!? Pa, u biti još ništa ni ne znamo osim te dobne klasifikacije i činjenice da će igra sasvim sigurno imati multiplayer mod. Osim toga znano nam je i to da igru ovaj puta ne razvija Naughty Dog već One Loop Games, studio poznat po mobilnim naslovima u velikim Sonyjevim franšizama od kojih se ističu God of War: Betrayal i Ratchet & Clank: Going Mobile.

Što očekivati od Uncharted: Fight for Fortune? Pa, naše najbolje nagađanje ide u smjeru mobilnih igara, ali ni nekakav Facebook Uncharted nije isključen, barem ako je suditi po kategorijama na službenoj stranici proizvođača. Vaše prognoze dobrodošle su u komentarima.

Komentari (5)

  • Antimadridista9

    07.11.2012 - 10:17

    Pretpostavljam da bi moglo biti za iOS.

  • Dishonored

    07.11.2012 - 12:08

    Zasta god da je,ovo je sranje.Ja ne igram igre za djecu.

    • Mr Newization

      @Dishonored, 07.11.2012 - 15:08

      Jesi li pod to mislio na dobnu oznaku? Jer kažeš da ne igraš igre za djecu (što valjda misliš po oznakama). Ako je tako, vjerojatno ne igraš ni sportske igre jer one imaju oznaku 3+. Nemoj na to tako gledati. Ne mora značiti da je igra loša ili za djecu ako nema oznaku PEGI 18+ ili Mature 17+.

    • -Aragorn-

      @Dishonored, 07.11.2012 - 15:19

      +1

  • Darijan_os

    07.11.2012 - 15:26

    Biti ce "Casino card game" za PS Vitu – potvrdio Brazilian ratings board 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?