HCL.HR

Duhovni nasljednik StarCraft igara otvara svoja vrata u osmom mjesecu

Zoran Žalac 12.06.2024.   •   0 komentara


Nova strateška igra bivših kreatora StarCrafta pojavit će se u early access fazi na PC-ju sredinom osmog mjeseca.

Free-to-play strateška igra Stormgate uskoro ulazi u fazu early accessa na Steamu. Lansiranje igre predviđeno je za 13. 8., kada će ista postati dostupna svim zainteresiranima. Želite li ovu SF strategiju zaigrati ranije, kroz financijsku podršku na Kickstarter ili Indiegogo platformama možete dobiti pristup igri od 30. 7.

Stormgate je inače nova igra bivših Blizzardovih veterana koji su radili na StarCraftu. Stavlja nas u fiktivni svijet gdje se ljudi u mechovima bore protiv demona. Sve do sada su za nju bile prezentirane te dvije frakcije, no sada je otkrivena i treća grupa zvana Celestials.

Stormgate će biti besplatna igra s opcionalnim sadržajima za kupnju, no developeri naglašavaju kako neće biti pay-to-win i da će igrači imati dovoljno sadržaja bilo da igraju single-player kampanje ili multiplayer okršaje. Doduše, treba imati na umu da početna early access verzija neće imati sve misije u kampanjama nego tek one početne.

U early accessu ćemo vidjeti kompetitivne 1v1 mečeve te mod kooperativnog igranja u troje protiv AI protivnika, a naći će se tu i neki eksperimentalni modovi poput 2v2 mapa i MOBA moda zvanog Turf War.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?