HCL.HR

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin u finalnom traileru ima Krakena i Franka Sinatru

Zoran Žalac 25.01.2022.   •   4 komentara


Stranger of Paradise dobio je još jedan cringy, ali i epski trailer koji uz stihove Franka Sinatre budi nostalgiju fanovima Final Fantasyja.

U finalnom se traileru za Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin ne spominje riječ KAOS, ali je trailer svejedno kaotičan. U dobrom smislu – da nas ne shvatite krivo. Dovoljno je reći da u istom traileru vidimo Krakena i čujemo glazbu Franka Sinatre – nema do kreative iz Japana!

Samo pazite – trailer otkriva i prezime glavnog lika Jacka, što bi mogao biti mali spoiler poznavateljima Final Fantasyja. No, ako znate priču prvog FF-a onda ste svjesni i toga da bi joj ova igra trebala prethoditi, a i sam trailer ima jednu nostalgičnu scenu (slika gore) koju si najveći fanovi sigurno imaju trajno pohranjenu u sjećanju.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin izlazi 18. 3. 2022. za skoro sve platforme: PC (Epic Games Store), PlayStation 4 i 5 te Xbox One i Series X/S.

Komentari (4)

  • Fichox

    25.01.2022 - 12:32

    Svakim sljedećim prikazom, igra izgleda sve interesantnije

  • Darcoolio

    25.01.2022 - 14:29

    Odlično se uklopio Sinatra.

  • Cros70

    25.01.2022 - 16:40

    Odlicno. Pocetna cijena 150 eura. Hahahhahaha

  • r3voken

    26.01.2022 - 23:07

    Jako me zanima kako će igra ispasti. Na E3 prezentaciji sam bio malo razočaran, ali igrive demo verziju su bile odlične, a pogotovo sve nadogradnje koje smo vidjeli kroz trailere i sl. Ne uzimam day one, ali na prvim popustima sigurno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?