HCL.HR

Strašne i ne tako strašne igre na strašnom sniženju

Stjepan Fikter 30.10.2015.   •   1 komentara


Kako nam je Halloween je praktički pokucao na vrata, Steam, GOG i Green Man Gaming pripremili su rasprodaje da se možemo opskrbiti naslovima do zime.

Ako ne planirate nigdje ići za Noć vještica, a pritom vam se nešto igra, sada je pravo vrijeme za kupnju igara. Kao i prijašnjih godina, povodom Halloweena digitalne trgovine pripremile su sniženja, bilo da su u pitanju horror naslovi ili igre drugih žanrova. Tim povodom, Green Man Gaming želi nas suočiti s vlastitim strahovima pa su pripremili sniženja na manji broj naslova koji mogu izazvati onaj ugodno-neugodni osjećaj jeze prilikom igranja, iako će se u akcijskoj ponudi naći i neke igre u kojima baš i nema strašne atmosfere.

GOG je također pripremio strašnu ponudu gdje popusti idu i do 80%, ali baš kao i kod GMG-a, broj naslova je ograničen. S druge strane, Steam je ponudio popriličnu količinu naslova koji se mogu jeftinije kupiti pa zaista nema smisla nešto posebno izdvajati.

Najbolje je da sami bacite pogled i provjerite je li na popustu baš onaj naslov koji vam je davno zapeo za oko. Ponude inače traju do 02.11 pa imate dovoljno vremena za biranje što će vas zabavljati do iduće rasprodaje.

Komentari (1)

  • pesek32

    30.10.2015 - 19:41

    Na originu je isto sniženje pa ću tamo uzet DA:I. Vjerojatno ništa ovdje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?