HCL.HR

Strategija Terra Invicta u manje od jednog dana prikupila traženi iznos na Kickstarteru

Stjepan Fikter 01.10.2020.   •   1 komentara


Iako se radi o poprilično skromnoj Kickstarter cifri, kreatori popularnog Long War moda za XCOM su bez problema prikupili traženu svotu zahvaljujući prepoznatoj kvaliteti prijašnjeg uratka.

Kaže se kako se kvaliteta prepoznaje, a ekipa koja stoji iza Long War moda za XCOM je tome svjedočila čak u dva navrata. Prvi puta kada ih je Firaxis zaposlio za izradu dodatnih nadogradnji za XCOM 2 te drugi puta kada su prikupili traženu svotu na Kickstarteru za vlastitu igru u manje od 24 sata.

Ista ta ekipa sada stoji iza imena Pavonis Interactive te pripremaju vlastitu igru pod nazivom Terra Invicta. Iskustvo koje su skupili izradom Long War moda te njegovog nastavka dodatno će nam demonstrirati kroz njihovu viziju kako treba izgledati obrana našeg planeta.

Terra Invicta tako spada u grand strategy žanr, a taktičke planove trebali bi izvoditi već u ljeto iduće godine. Vanzemaljci će tako još jednom biti glavni protivnici, a bitke se neće odvijati samo na Zemlji nego ćemo unutar našeg solarnog sustava.

Na nama će biti da upravljamo vijećem vođa koje će oblikovati geopolitičku situaciju na našem planetu jer ćemo morati sklapati savezništva s različitim nacijama. Uz to, morat ćemo se brinuti o znanstvenom i vojnom dijelu te će biti potrebno industrijalizirati svemir te istraživati naš solarni sustav. To znači kreiranje i zapovjedništvo nad svemirskim flotama koje će osim protiv malih sivih sukobljavati i s ljudskim protivnicima koji nisu sretni s političkom situacijom na plavom planetu.

Svoju kopiju Terra Invicte možete osigurati na Kickstarteru s time da se ne morate brinuti hoće li igra biti uspješno financirana. Naime, tražena svota od 20 tisuća dolara već je prikupljena, a to je samo prvi dan kampanje.

Komentari (1)

  • SanKa

    01.10.2020 - 12:05

    cim vidim kickstareter kampanju, vidim prevara i fail

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?