HCL.HR

Strategije i taktike u Carrier Command 2 moći će se izvoditi i unutar VR okruženja

Stjepan Fikter 24.07.2021.   •   0 komentara


Futuristički nosač s kojeg ćemo kontrolirati zračne i amfibijske jedinice dobit će i dodatnu razinu imerzije zbog mogućnosti korištenja VR uređaja.

Strategija, planiranje i timski rad bit će glave odlike nadolazeće strateško taktičke igre Carrier Command 2. Ovaj naslov stavlja nas na most futurističkog nosača odakle ćemo zapovijedati i upravljati različitim sustavima, a sve s ciljem zauzimanja neprijateljskih otoka.

U čizmama admirala morat ćemo tako skupljati informacije te planirati kako najbolje iskoristiti rupe u protivničkoj obrani i pri tome još voditi računa o opremi te linijama opskrbe. Realizacija plana odvijat će se slanjem različitih zračnih i amfibijskih jedinica.

Za dodatno uživljavanje u ulogu admirala pomoći će i novonajavljeni VR mod koji će biti dostupan u single te multiplayeru s time kako će sam doživljaj zapovijedanja biti pomalo drugačiji. Carrier Command 2 još nema točan datum kada će biti dostupan u punoj verziji na našim računalima, ali kada bude stigao pružit će priliku za samostalno ili kooperativno igranje kampanje uz već spomenuti multiplayer protiv drugih admirala.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?