HCL.HR

Street Fighter X Tekken demonstrirao ver. 2013 ažuriranje

nebel 11.12.2012.   •   3 komentara


Capcom je otkrio detalje velike zakrpe za Street Fighter X Tekken koja će krajem ovog mjeseca ubrzati gameplay i modificirati gotovo sve borce u igri.

Potaknut nezadovoljstvom fanova zbog naplaćivanja ažuriranih verzija svojih tabačina, Capcom je za Street Fighter X Tekken ipak odlučio popustiti i ponuditi igračima besplatni update igre za 2013. godinu. Premda nam je čudno staviti Capcom i besplatno u istu rečenicu, demonstrirano nam je da će ver. 2013 ažuriranje donijeti značajne promjene u igri bez dodatne naknade.

Naime, brzina igre je povećana, a potezi gotovo svih likova u igri dodatno su izbalansirani. Naravno, to nisu sve promjene koje će ovo ažuriranje krajem mjeseca donijeti, pa ako ste fan igre svakako pogledajte sljedeći video kako biste se detaljno upoznali s promjenama u igri i pripremili se za njih.

Komentari (3)

  • adycro

    11.12.2012 - 20:23

    Update igre naplacivat..to ispada da bih mi svi morali nakon sto smo kupili AC jos nadoplatiti i za popravak igre i pojedine korekcije o_O. Kad se kupi igra jednom svi dodaci trebaju poslije toga biti free i onda bih vidjeli koliko bh bilo manje gusara kad bih se malo vise posvetili svojim korisnicima !!!!

  • Ja Sam

    11.12.2012 - 23:50

    Hoće Crapcom izbacit ovo i za pc?

  • adycro

    @manjamax, 12.12.2012 - 11:58

    Nadam se da hoce…ako radi popravak za ps3 onda ce i za pc jer za sve platforme to bi trebalo pravilo vrijedit. ionako za PC nema uopce nikakvih sora tako da svaka dobro dodje kao osvjezenje !!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?