HCL.HR

Studio Ovosonico priprema novu PlayStation ekskluzivu

Stjepan Fikter 20.03.2013.   •   0 komentara


Sony Computer Entertainment Worldwide Studios Europe dogovorio je suradnju s mladim studijom imena Ovosonico koji će raditi na razvoju novog naslova za PlayStation konzole.

Direktor igre Shadows of the Damned, Massimo Guarini potpisao je ugovor o partnerstvu sa Sonyem za razvoj novog intelektualnog vlasništva ekskluzivnog za PlayStation brend.

Guarini obećava da će sa svojim novim Ovosonico studijem nastojati prijeći preko konvencija, gurati granice van okvira i proširivati omiljeni nam medij dostavljajući inovativne i emotivne igre koje će duboko rezonirati s ljudima. Massimo kaže: “SCE Worldwide Studios Europe razumiju našu viziju i oduševljeni smo što surađujemo s njima. Smatramo da su oni savršeni partner za suradnju.”

S druge strane, Michael Denny koji je viši potpredsjednik Sony Computer Entertainment Worldwide Studios Europe, izjavio je: “Mi smo nevjerojatno uzbuđeni što ćemo raditi s inovativnim studijem kao što je Ovosonico.”

Dakle svi su jako uzbuđeni, novi IP za PlayStation konzole je u pripremi, sreća i veselja posvuda, ali nažalost nitko nije izašao s detaljima o kakvoj će se igri raditi. Tko zna, možda se radi o next-gen naslovu, a možda upravo na E3 sajmu doznamo više o debitantskom naslovu Ovosonica.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?