HCL.HR

Submerged predstavlja poplavu bez štete

Zoran Žalac 25.04.2015.   •   0 komentara


PlayStation 4, PC i mobilne platforme dobit će istraživačku avanturu u potopljenom gradu. No ako ste hidrofobični, utješit će vas činjenica kako u igri neće biti utapanja.

Australski nezavisni tim Uppercut Games još je prošle godine najavio svoj projekt zvan Submerged no tek ga je sada predstavio kao istraživačku avanturu usred poplavljenog grada. Kao što iz prvog trailera možete vidjeti, u grad dolaze Miku i njezin ranjeni brat Taku, a sama premisa je u tome da Miku mora pronaći načina kako da zaštiti brata i preživi na mjestu koje – iako poplavljeno – nije napušteno.

Fokus igre bit će na istraživanju i otkrivanju kako je do same poplave došlo. Po gradu ćemo se kretati uz pomoć čamca, teleskopom tražiti potrebne resurse i penjati se po njih. Premda će određeni zazovi postojati, u Submergedu nećete moći umrijeti.

Igru pokreće Unreal Engine 4, a ako ste igrali Enslaved, možda vas dizajnom na trenutke podsjeti na taj naslov. Za sada je u prvom planu verzija za PlayStation 4, a kasnije bi se igra trebala pojaviti još na osobnim računalima te mobilnim uređajima. Datum izlaska trenutno nije poznat.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?