HCL.HR

Summer Game Fest 2022 otkrio tko će sve sudjelovati u showu

Zoran Žalac 31.05.2022.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Organizatori Summer Game Festa objavili su nove detalje o programu koji će biti emitiran 9. 6., a sadržavat će najave novih igara i dakako – WORLD PREMIERE tipa.

Kao što već vjerojatno znate, ove godine nema E3 sajma, ali zato imamo alternativni događaj zvan Summer Game Fest, u režiji novinara i influencera Geoffa Keighleya. Isti će biti emitiran 9. 6. u 20h, a doznali smo da će trajati puna dva sata. Keighley je i ove godine okupio 30+ partnera koji će prezentirati svoje igre i platforme, a postava je vrlo slična onoj prošle godine.

Ponovno su tu velika imena kao što su 2K, Activision, Bandai Namco, Capcom, Devolver Digital, Electronic Arts, Epic Games, PlayStation, Sega, Square Enix, Steam, WB Games i Xbox.

Od novih partnera prisutni su Atlus, Bloober Team, Coffee Stain Games, Digital Extremes, Focus Entertainment, Deep Silver, Frost Giant, Skybound Games i Humble Games.

U odnosu na prošlogodišnju postavu izostali su Ubisoft, Amazon Games, Annapurna Interactive,  Blizzard, Riot Games, Saber Interactive, Koch Media, Gearbox, Frontier  i još nekoliko drugih imena. Doduše, lista će se još proširiti do 9. 6. pa možda neki od tih izdavača na kraju bude dio programa.

Kao i obično, na Nintendo i Rockstar ne trebamo računati.

Ove bi godine program mogao biti interesantan jer Capcom, Square Enix i Electronic Arts nemaju zasebne prezentacije nego bi svoje igre mogli prikazati upravo na Summer Games Festu. Znamo da ćemo od Activisiona vidjeti Call of Duty: Modern Warfare II, Electronic Arts bi mogao najaviti novi Need for Speed, a tu je i Bloober Team za koji znamo da radi na Silent Hill igri. Sve u svemu – nadamo se boljem showu nego prošle godine.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • djosic85

    31.05.2022 - 20:25

    Nadam se više tom silent hillu. Dosta je zavlačenja više…

  • LetMeBeFrank

    31.05.2022 - 21:45

    Atlus. Vec znam da cu se razocarat.

  • trotoar222

    01.06.2022 - 08:23

    2021 je bila teško razočaranje za gaming i isto tako je pokazala da će i 2022 biti smeće od gaminga, nadam se da 2022 neće učiniti isto za 2023. I ne, izlazak Elden Ringa ne mijenja činjenicu da je ova godina jedna od najgori ikad što se tiće gaminga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?