HCL.HR

Otkriveno je kad započinjemo fuziju vještina u Superfuse

Stjepan Fikter 18.11.2022.   •   1 komentara


Prije nego postanu potpuno spremni za borbu protiv tone neprijatelja, naši heroji prvo će proći obuku jer Superfuse početkom iduće godine dolazi u early access program.

Naši heroji polako se pripremaju za borbu protiv šarolikih protivnika jer Superfuse uskoro stiže na naša računala. Za one koji su možda zaboravili na najavu ove igre ili nisu zaigrali demo na posljednjem Steam Next Festu – riječ je o akcijskom RPG naslovu uz stripovske vizuale.

Ono po čemu će se Superfuse najviše isticati jest mogućnost fuzije vještina koje možemo krojiti prema našem stilu igranja. Bit će tu i različitih klasa, mogućnost samostalnog ili kooperativnog igranja s još dvoje prijatelja, tona opreme za pokupiti te kampanja u kojoj ćemo otkriti neke stvari koje možda i nismo smjeli.

Superfuse igramo 31. 1. 2023. prvo kroz early access program jer naši heroji ipak trebaju i malo treninga prije nego se zapute u punoj verziji čistiti hrpe i hrpe grotesknih protivnika.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Monster Tamer

    18.11.2022 - 09:38

    Vizualni stil baca na Borderlands, što mi se dakako sviđa. Nema te ARPG igre koja mi se nije svidjela, uvijek dominantne i igram ih na stotine sati. Superfuse se igra kada izađe iz rane faze a do tada zadovoljavanje sa Torchlight-om 3, The Incredible Adventure of Van Helsing-om Final Cut, Titan Quest-om Anniversary Edition i drugim vrhunskim ARPG igrama.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?