HCL.HR

Supremacy mod u Star Wars: Battlefrontu sličan je Battlefieldovom Conquestu

Stjepan Fikter 14.08.2015.   •   4 komentara


Najveća razlika između Conquesta i Supremacya je u tome što je potonji u potpunosti fokusiran na akciju bez previše praznog hoda i izoliranosti od borbe.

Kako se bliži izlazak Star Wars Battlefronta, developeri nam malo pomalo otkrivaju detalje oko gameplay modova u kojima ćemo se gledati oči u oči, napucavati iz kokpita letjelica i ratovati na velikim površinama. Prošlog tjedna smo imali prilike vidjeti Fighter Squadron mod gdje je fokus stavljen na borbu u zraku, a sada su dostupni i detalji za Supremacy mod kojeg bi se moglo opisati kao ekvivalent Battlefieldovom Conquestu.

Samim time, ovaj mod bit će privlačan igračima koji vole imati na izbor skoro svu raspoloživu tehniku i pri tome preferiraju sukobe na velikim mapama. Borbe će se voditi oko pet kontrolnih točaka s time da će ovdje postojati vremensko ograničenje od deset minuta. Uz to, svaki tim počinje borbu na način da su dvije točke u njihovoj kontroli, a objektiv je prvo osvojiti centralnu točku da bi se mogle napadati preostale dvije.

Po riječima glavnog level dizajnera Dennisa Brännvalla, akcija će biti neposredna i intenzivna na što još kaže: “Kada se spawnate u Supremacyu, ne morate se daleko kretati da biste vidjeli puno prijatelja i protivnika. Bačeni ste na masovnu bojišnicu gdje će vam ekran biti ispunjen protivnicima: pješaštvom, herojima, Walkerima i Starfighterima. Možete se pripremiti za zabavnu i fokusiranu Star Wars akciju.”

Potpuno ratovanje u Star Wars: Battlefrontu stiže 20. studenog na PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Komentari (4)

  • IaMarmageddoN

    14.08.2015 - 12:24

    Tko nije očekivao mnogo sličnosti između te dvije igre neka digne ruku?!

    • imagineak

      @IaMarmageddoN, 14.08.2015 - 12:35

      Nisam digao ruku. Klasika…

  • maliGnjoj

    14.08.2015 - 15:03

    Pa šta sam ja bio reko.

  • maliGnjoj

    14.08.2015 - 15:09

    Igrica će biti jako slična battlefield 4 .

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?