HCL.HR

Survival horor Raindrop treba vašu pomoć na Kickstarteru

Renato Pedišić 28.10.2013.   •   1 komentara


Kiša straha očekuje nas u Raindropu, survival hororu s puzzle elementima, ako njegovoj izradi financijski pomognemo putem Kickstartera. Može li se više od 100 tisuća dolara skupiti u samo 14 dana?

“Teče i teče, teče jedan slap; // Što u njem znači moja mala kap?”. Priupitao se to davne 1965. godine Dobriša Cesarić, ne znajući koliku će metaforičku snagu njegovi stihovi nositi primijenjeni na Kickstarter projektu Raindropa, survival horor igre s puzzle elementima. Ne, samo da se riječ kap veže uz sam naslov igre, već i sam koncept Kickstartera, u kojemu ulažemo malenu svotu novca za jedan veliki cilj, ima neizravnu povezanost s ovom pjesmom.

No, ako se malo udaljimo od pjesničke analize i filozofiranja dolazimo do čvrste činjenice da u narednih 14 dana švicarski Raindrop Studios treba prikupiti okruglo 144 tisuće dolara kako bi se rad na njihovom survival horor projektu mogao nastaviti. Raindrop opisuju kao “surealnu, okolišem vođenu, survival igru koja u sebi sadrži razine s punom mogućnošću istraživanja te intuitivne, kompleksne zagonetke”. Ako bi se projekt uspio financirati, očekivani datum izlaska postavljen je za srpanj 2015. godine.

Promotivni video igre s prikazom gameplaya i lokacijama koje su autora vijesti podsjetile na hrastove šume dalmatinske zagore pogledajte u nastavku. Osim toga, ne propustite obratiti pažnju na Bosanca koji glumi da je Švicarac – neprocjenjivo.

Raindrop je do sada prikupio 34,827 USD od strane 1302 ljudi, a do završetka ciklusa doniranja ostalo je još 14 dana. Ako želite pomoći ovom Kickstarter projektu ili saznati nešto više o njemu, to možete napraviti na ovom linku.

Komentari (1)

  • xGAME

    28.10.2013 - 13:37

    Igra stvarno zanimljivo izgleda, ali ova dvojica znaju prezentirat za ku… xD Lik priča o okreče glavu za 360 stupnjeva xD Ovaj drugi daje dojam kao da je i sam iz nekog horora ispao pa je sav prestravljen. Prezentacija prozivoda je više od 50% uspjeha, a oni su tu jako podbacili. Držim fige za projekt, jer po viđenome izgleda jebeno. Nadam se samo da ta njihova neozbiljnost i preozbiljnost neće previše utjecati na prikupljanje novaca.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?