HCL.HR

Survival horror Monstrum krajem mjeseca stiže na Early Access

Stjepan Fikter 23.01.2015.   •   2 komentara


Proceduralno generirani zapušteni teretni brod i dva čudovišta plašit će nas od 29. siječnja kada novi horor naslov Monstrum stiže na Early Access.

Developer Team Junkfish za 29. siječnja priprema ranu verziju svog survival horrora Monstrum koji će biti dostupan putem Early Access programa po cijeni od 12.50 eura.

Za strašljivu atmosferu pobrinut će se sama lokacija – zapušteni teretni brod koji je uz to i proceduralno generiran (svaki put drugačije posloženi lokacije), a tu su još i dva čudovišta čiji je cilj da nam skrate život. Naravno, svaki od njih će imati svoj način praćenje lovine i stil eliminiranja.

Rana verzija ponudit će još i četiri dijela broda po kojima ćemo se kretati, a tu su i tri potencijalne rute za pobjeći od kojih će svaka imati svoje izazove. Da nam omoguće šansu za preživljavanjem, developer će u igru ubaciti razne načine za odvraćanje pozornosti, mjesta za skrivanje te alate za opstanak. Primjetite kako nigdje nismo spomenuli riječ oružje.

Cijela verzije igre bit će dostupna u drugome kvartalu ove godine, a s njom će stići i treće čudovište te dva dodatna dijela broda od kojih će svaki imati svoje zamke i opasnosti. Za potpuni doživljaj straha, bit će omogućena i podrška za Oculus Rift.

Komentari (2)

  • batelcro

    23.01.2015 - 18:35

    jedva čekam ovo 🙂

  • duko20

    23.01.2015 - 20:28

    Oculus Rift je stvar koja će posebno zaživjeti zbog horor igara, jer one tu dobivaju čisto posebnu dimenziju 😀 Jedva čekam probati odigrati nešto s njim kada nam bude dostupno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?