HCL.HR

Šuška se da će Microsoft u četvrtak otkriti specifikacije Xbox Scorpia

Zoran Žalac 04.04.2017.   •   8 komentara   •   Tehnologija


Ako se glasine pokažu istinitima, ovoga tjedna trebali bismo doznati kakve će zvjerske komponente biti utrpane u snažniju verziju Xbox One konzole, kodnog imena Scorpio.

Project Scorpio cijena

Dežurne babe tračare gaming industrije su na nogama! Svi smo očekivali da će Microsoft šutjeti o svojoj novoj konzoli sve do šestog mjeseca i E3 sajma, no čini se kako je došlo do promjene plana. Prema aktualnim glasinama, već ćemo ovoga tjedna doznati na kojem taktu kuca “srce” Scorpia.

Više izvora tvrdi da ćemo u četvrtak doznati hardverske specifikacije snažnije Xbox One konzole koje bi trebale biti sposobne za pokretanje igara u nativnoj 4K rezoluciji. Oni koji su vidjeli kakav će se hardver naći u Scorpiu tvrde kako je “prokleto impresivan”, što je donekle i očekivano s obzirom na Microsoftovo obećanje da će Scorpio biti najjača konzola do sada.

Za otkrivanje specifikacija navodno će biti zadužen Digital Foundry, ogranak portala Eurogamer koji je također među prvima otkrio precizne specifikacije PS4 Pro konzole. To znači da otkrivanje možda ne bude službeno, ali ako se oko Scorpia digne prašina – teško da će to Microsoftu posebno smetati.

S obzirom da do četvrtka još imamo vremena za raspravu, zanima nas što vi mislite – kakav će to hardver biti smješten u kućište otrovnog Scorpia? Usuđujete li se predvidjeti konzolu koja će koštati duplo više od originalnog Xboxa One?

Označeno sa: , ,

Komentari (8)

  • Alan Wake

    04.04.2017 - 16:13

    Bit će to zvijer vjerojatno, al me zanima hoće li stavit i Elite Xbox kontroler uz Scorpio, obzirom da je Phil Spencer rekao da će to sve bit “premium”.

    • YeYa

      @Alan Wake, 04.04.2017 - 19:52

      Mislim da ne, jer bi im bilo preskupo i neisplativo.

    • YeYa

      @Alan Wake, 04.04.2017 - 19:53

      Mislim da ne, bilo bi im preskupo.

    • PppPP

      @Alan Wake, 04.04.2017 - 22:49

      oće, garant

  • lucho-CRO

    04.04.2017 - 16:34

    Dok ne bude doma, ne zamaram se..
    Mislim da ce biti jako dobra konkurencija PS PRO konzoli, ne po ekskluzivama vec za ovak multiplatform naslove..budemo vidjeli u cetvrtak 😀

    • PppPP

      @lucho-CRO, 04.04.2017 - 22:50

      bit će bolje od PS PRO 100%, mora biti

    • BoneDigger

      @PppPP, 05.04.2017 - 07:29

      Biti ce sigurno sto se tice performansi.

  • PrydaCro

    05.04.2017 - 15:01

    Bit ce sigurno bijesna konzola ali hardware je nista bez software-a. Radije bih opet uzeo ps4 pro radi ekskluziva nego Scorpia osim ako ma e3 najave nesto dobro. Iako mi je xbox drazi i controler mi je puno bolji al Sony za sad ima dosta dobri eksluziva plus dolazi god of war 3 i tlou 2.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?