HCL.HR

Sutra u ponoć prvi ugrabite WoW: Mists of Pandaria u Tisak media centrima

sponzorirani članak 23.09.2012.


Za slučaj da ste zaboravili, u ponoć s ponedjeljka na utorak, Tisak Media centri diljem Hrvatske otvoriti će svoja vrata i pružiti vam priliku da zaigrate WoW: Mists of Pandaria među prvima u svijetu.

Egzotične, a nekima i preslatke stanovnike Pandarie mogli bi upoznati već u ponoć s ponedjeljka na utorak kada Tisak media centri diljem Hrvatske otvore svoja vrata za ponoćnu prodaju najnovije World of Warcraft ekspanzije.

Sasvim logično, ponoćna prodaja održati će se točno u ponoć s 24. rujna na 25. i to u Tisak media centrima u Gajevoj ulici i Arena centru za one iz Zagreba, kao i u Tisak media centrima u Splitu, Dubrovniku, Puli, Rovinju i Varaždinu. Očekuju se redovi pa obavezno dođite nekih pola sata prije ponoći, a također bi bilo pametno da prije toga posjetite Tisak media webshop te se predbilježite kako bi osigurali svoj primjerak na ponoćnoj prodaji. Istu stvar možete učiniti i posjetom vašem obližnjem Tisak Media centru. Također, ako igru kupite u nekom Tisak media centru očekujte i 10% popusta na pre-paid game card.

Za sve koji su prezaposleni da ostanu budni do ponoći i potom igraju do minimalno tri ujutro, postoji i zgodna solucija kupnje igre putem Tisak media webshopa nakon čega jednostavno možete pokupiti svoju igru u nekom od Tiskovih kioska.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?