HCL.HR

Svemirska grand strategija The Last Federation izlazi idući tjedan

Stjepan Fikter 12.04.2014.   •   0 komentara


Taktiziranje na svemirskoj skali u igri The Last Federation dolazi malo ranije nego smo očekivali. Za manje od tjedan dana igra dolazi na kanale digitalne distribucije.

Arcen Games za 18. travnja priprema The Last Federation – svoju viziju svemirske grand strategije pomiješanu s taktičkom borbom na poteze. Igra će biti dostupna po cijeni od 19.99 dolara na Steamu, Humble Storeu, GOGu, GamersGateu i službenoj stranici developera.

Ovaj naslov stavlja nas u ulogu nepoznatog plaćenika koji je uz to posljednji od svoje rase te bi trebao donijeti mir formirajući Solarnu federaciju. Taj cilj ćemo pokušati ispuniti manipulacijom planeta, političkim dogovorima, unajmljivanjem kriminalaca i drugim stvarima kojima se političari tipično služe. Također, svaka od osam rasa u igri imat će različite značajke i osobine te unikatni politički sustav.

Kampanje unutar The Last Federationa trebale bi imati unikatnu radnju zbog duboke simulacije interplanetarnih i planetarnih vlada, politike, industrije, rata, savezništva, ekonomije i utrke za tehnološkim napretkom. Sve ovo ostavlja priliku za političke igre te će se za ostvarenje pobjede igrač morati prilagođavati promjenjivim okolnostima te pridobiti saveznike za svoj cilj.

Pogledajte kako igra izgleda kroz ova nedavno objavljeni video u kojemu glavni developer objašnjava borbu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?