HCL.HR

Zaigrajte prvi Half Life besplatno s prijateljima

Petra Rukav 26.01.2016.   •   5 komentara


Timska igra Sven Co-op, bazirana na popularnom Valveovom first-person shooteru Half-Lifeu, nedavno se pojavila u Steam biblioteci i to kao free naslov.

sven-co-op

Ideja za razvoj Sven Co-opa, kooperativnog multiplayera moda baziranog na kampanji prvog Half Lifea, rodila se još na samom ulasku u 21. stoljeće. Međutim, tek je u ljeto 2013. Valve dopustio razvojnom timu kojeg držimo odgovornim za ovaj 17 godina stari mod, da isti pretvore u samostalan naslov. Godinu i pol kasnije, igra je vani na Steamu u finalnom izdanju.

Obzirom da je igra izvorno potekla od Half-Lifea, zadržala je slična oružja, čudovišta i likove, no razina težine povećana je kako bi kooperativno iskustvo bilo što izazovnije. Osim toga, naglasak igre temelji se na suradnji između igrača prilikom rješavanja zagonetki, napucavanja s umjetnom inteligencijom i izvršavanju zadanih objektiva.

Prije nego što počnete krasti brzinu susjedova interneta da ovo skinete, provjerite kako Sven Co-op izgleda u ispod priloženom videu.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Sema WiFi

    26.01.2016 - 13:10

    Super.

  • Matej Klecina

    26.01.2016 - 17:24

    Idem
    da skinem
    :3

  • dukydukydoo

    26.01.2016 - 22:01

    O Bože šta tebe pati? Pa ja igram i multi i single play igre i to ono 50:50 i to po 4-5 sati dnevno pa mi stvarni socijalni život ne pati ni najmanje, zapravo sam dosta često s frendovima na kavama, pljugama, roštiljima… Sve je stvar karaktera gamera… Neko nešta voli 🙂

    • dukydukydoo

      @dukydukydoo, 27.01.2016 - 16:23

      dobro nezaposlen sam pa mogu 5 sati igrat… na fb samo one koje znam i s kojima sam prijatelj imam na friend listi imaš na mom profilu fb profil pa provjeri… al razmisli ti sad isto ko što ti voliš samo singleplayer tako ima onih koji vole multiplayer… zapravo takvih je puno više ako ćemo gledat neku statistiku… e sad ako ti misliš da su to sve budale onda je problem u tebi a ne u developerima igara i multiplayer igrama i gamerima 🙂

  • GTA222

    26.01.2016 - 22:27

    Jao pa nemoraš igrat sa drugima možeš i sam, ali igra je free, kako kaže narodna “Poklonjenome konju se ne gleda u zube :)”

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?