HCL.HR

Svjetsko prvenstvo u Smiteu ima nagradni fond od preko milijun dolara

Stjepan Fikter 09.10.2014.   •   3 komentara


Po uzoru na Dota 2 Compedium, igrači Smitea također mogu kupovinom unutar igre povećavati nagradni fond, čime se prikupilo preko 400,000 dolara u zadnjih sedam tjedana.

Developer Hi-Rez Studios ugledao se na Valve i njihov Dota 2 Compedium pa su omogućili da igrači kupovinom unutar igre povećavaju nagradni fond za nadolazeće svjetsko prvenstvo u Smiteu.

U zadnjih sedam tjedana prikupljeno je više od 400,000 dolara čime se nagradni fond povećao na preko milijun USD i još uvijek raste. Promocija će trajati još 14 tjedana, odnosno do prvog mjeseca iduće godine kada će se osam timova iz pet svjetskih regija natjecati od 9. do 11. siječnja u Atlanti.

Više informacija o svjetskom prvenstvu može se naći na službenoj stranici. Kako je najavljeno na ovogodišnjem E3 sajmu, Smite ubrzo stiže i na Xbox One konzolu. Mi smo se družili s igrom nakon što je izašla iz beta verzije, a developeri kažu kako je trenutačno igra preko pet milijuna ljudi čime spada u top tri naslova unutar MOBA žanra.

Ako još niste, pogledajte Igorov video komentar Smitea.

Komentari (3)

  • ZyxHD

    09.10.2014 - 19:58

    Iskreno ovo je sve extra , al zabrinjava me samo 1 stvar kao igraca smitea ,a to jest da Hi Rez ne postane jednog dana (kada smite postane jos popularniji) "skrt" tipa da prekine gem evente i tako te stvari . Jer kad vidim da lol ne daje nikad nikakav event nego samo neke bjedne sale-ove ono bas mi ih bude zao (igraca lola).

    • SuperWarrior

      @ZyxHD, 10.10.2014 - 08:53

      Ja im iskreno nebih zamjerio da prekinu gem evente jer ako si igrao od bete vec si mogao dobit 2k+ gemova.

    • AnonDogi

      @ZyxHD, 10.10.2014 - 09:03

      Ti kontas da oni moraju zivjet od necega? Super su i free eventi i sve, ali opet oni ocekuju od tebe da ipak das koju marku za to jer ako nema novca, nema plata, nema ljudi, nema studija, nema igre 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?