HCL.HR

Diablo 3 i Civilization 6 predvode solidnu podršku igara za Switch, stiže i Final Fantasy

Zoran Žalac 14.09.2018.   •   4 komentara


Nintendo se u najnovijem Directu pohvalio podrškom developera za Switch. Istina da na tu konzolu stižu većinom stariji naslovi, ali sumnjamo da će se itko buniti igranju klasika u prijenosnom izdanju.

Nintendo je na sinoćnjem Directu prikazao preko dvadesetak novih igara za svoju Switch konzolu. Ovo “novih” shvatite uvjetno jer je polovica tih naslova zapravo stara nekoliko godina i jedina je novost da sada stižu na Nintendovu platformu. Neki ondje dolaze prvi put, poput Diablo serijala, a neki se vraćaju suradnji s Nintendom nakon jako dugo godina. Osim već najavljenog Civilizationa 6, dobili smo vijest da će Final Fantasy 7, 9, 10, 10-2 i 12 doći na Switch. Izbirljive brojke, ali fanove japanskog RPG-a vjerojatno neće smetati. Dapače.

Najavljeno je tu još nekoliko portova i kolekcija, ali izuzev Final Fantasyja za najzanimljivije najave znali smo već i ranije.

Komentari (4)

  • Rock_Lee

    14.09.2018 - 12:34

    final fantasy <3 i civilization (iako sumnjam da handheld verzija može nadmašit pc verziju) <3 btw šta se desilo sa Dragon Quest-om XI za switch

  • crolink07

    14.09.2018 - 12:54

    Sve te klasike izuzev FF12 imam u prijenosnom izdanju,na PS Viti.
    I gdje se izgubio FF 8?

  • m4r1ju4n

    14.09.2018 - 13:57

    ono što je dobro u ovom directu je podrška 3rd party developera. kraj ove godine i početak iduće godine se čini obećavajućim. a ovaj ff7 priziva lijepa sjećanja, dani će trajati po trideset sati.

  • Goran1234

    14.09.2018 - 19:44

    Nakon Octopath Travelera koji se prodavao kao vruće kifle(ja sam svoju kopiju čekao malo duže), šta je preostalo drugo nego da Squere Enix izbaci sve Final Fantasy igre koje može Switch “podnijeti”… Ja ih jedva čekam.. E da Zoki ove Final Fantasy igre izlaze i na Xbox One platformu…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?