HCL.HR

Switch pretplatnici od sada imaju misije za obavljati

Josip Klanfar 02.03.2022.   •   6 komentara   •   Tehnologija


Pretplatnicima online usluge na Switchu je dostupna nova sekcija naziva misije i nagrade u kojima će, pogađate – moći obavljati misije i za to dobiti neku nagradu.

Korisnici Nintendo Switcha i pretplatnici njihovog online servisa su bogatiji za jednu novu sekciju – misije i nagrade. Ako ste pretplatnik, moći ćete tako rješavati misije koje su vezane za neke određene igre, a bit će i “misija” koje uključuju neke osnovne stvari kao na primjer “sigurnosno kopiranje podataka na oblak” i za to ćete dobiti nagradu u obliku Platinum bodova.

Bodovi će se moći tradicionalno zamijeniti za neke digitalne i fizičke artikle na My Nintendo Store, a novost je i da su dodane potpuno novi, ekskluzivni elementi ikona samo za članove. Tako će biti moguće kreirati svoj vlastiti okvir, lika i pozadinu, stvarajući zapravo potpuno novu ikonu. Svaki mjesec će biti baziran na potpuno drugoj temi, a ovog mjeseca je tema Animal Crossing: New Horizons i Super Mario Odyssey.

Za kraj samo napominjemo kako se šuška da Game Boy igre dolaze na Switch Online uskoro, ali za sada nema nikakve službene potvrde, iako je Nintendo izjavio da će dodavati nove značajke.

Komentari (6)

  • Cone3006

    02.03.2022 - 11:49

    Cak i nije toliko lose

  • mili1985

    02.03.2022 - 12:20

    Not bad. Sad neka i Sony ubaci neko uređenje profila jer ovo trenutno je jadno. Možda opcije da se neki trofeji ili igre istaknu na profilnoj ili nešto slično. Možda dogodine.

  • vragec25cro

    02.03.2022 - 15:24

    Xbox ima nesto slicno vec duze vrijeme na konzolama i jos posebno i comunnity za to.

  • afaron

    02.03.2022 - 22:10

    Ja mislim da se ovi platinum bodovi gube ako se ne iskoriste u roku od godinu dana ili slično. Tako da su beskorisni, jer nikada nećemo moći skupiti niti za jednu jedinu igru

    • afaron

      @afaron, 02.03.2022 - 22:12

      I da se nadovežem na to; nintendo menadžment se konstantno trudi svim silama da odbije igrače i fanove od sebe, ali njihova sreća pa imaju najbolje game dizajnere na svijetu

    • LetMeBeFrank

      @afaron, 02.03.2022 - 23:23

      Jos gore, gubis platinum bodove vec 6 mjeseci nakon sto si ih dobio. Realno je veci problem sto gold coinsi koje koristis za igre isticu, iako je tu rok 12 mjeseci.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?