HCL.HR

Syberia 1 i 2 opet se dijele besplatno

Zoran Žalac 28.09.2021.   •   4 komentara


Prve dvije igre iz avanturističkog serijala Syberia ponovno se dijele besplatno – ovoga puta na Steamu.

Prije dva mjeseca prve dvije igre iz serijala Syberia mogle su se nabaviti besplatno na platformi GOG.com. Ako niste iskoristili tu priliku ili nemate korisnički račun na GOG-u, sada je aktivna ista ponuda – samo na Steamu. Do sutra, 29. 9. u 19 sati, možete si u svoju kolekciju dodati Syberiu 1 i 2.

Mali kontekst za nešto mlađe igrače koji možda nisu upoznati sa Syberiom. Radi se tu o point ‘n click vrsti avantura u kojima američka odvjetnica Kate Walker spletom okolnosti završi u potrazi za mitskim otokom Syberia, zadnjim mjestom na planeti gdje žive mamuti.

Prve dvije igre svojevrsni su uvod u serijal koji je priču nastavio s trećim dijelom, a ove jeseni dobiva još jedan nastavak – Syberia: The World Before.

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • krolesi

    28.09.2021 - 15:25

    Hvala na informaciji!

  • Virty

    28.09.2021 - 17:28

    Ah, lipe me uspomene vežu za ovaj serijal.

  • DaDo224

    28.09.2021 - 19:45

    Osobno su mi jedinica i dvojka najbolje PnC avanture. Jel trojka ima bar djelić te atmosfere? Recenzije nisu baš sjajne.

    • butjer1010

      @DaDo224, 29.09.2021 - 07:46

      Meni ne, nekako mi 3d ne leži u pnc-u. A ni priča mi nije ni blizu ove dve. Jedina pnc avantura bolja od Syberie, je mislim Monkey island (isto prve dvije samo), ali Syberia također ulazi u taj rang. Fenomenalna priča, prekrasna grafika, povuče te da ne možeš prestati igrati. Trojku preskoči ako nemaš previše slobodnog vremena, ali četvorku sam igrao prequel, i izgleda bolje od trojke. Čekam ju….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?